Dit is een evenement van Bearsports.nl | Inloggen

De Coast Marathon is een evenement van Bearsports.nl | Inloggen SQM

Een heroïsch gevecht tegen de natuur en jezelf

MENU

Wandelen aan zee tijdens de Coast Walk Hollands Duinen

Met grote trots kondigen wij met Bearsports een gloednieuw wandel evenement aan in het Nationaal Park Hollands Duinen.

Op zaterdag 8 februari worden de wandelaars uitgedaagd en stellen we de allereerste Coast Walk Nationaal Park Hollands Duinen voor. Dit sportieve spektakel belooft een dag vol uitdagingen, plezier en gemeenschapszin te worden.

Een uitdaging voor iedereen

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of net begonnen bent met stappen, dit evenement biedt voor iedereen een kans om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Is wandelen niet echt jouw ding en ren je liever? Dan is de halve of hele Coast Marathon van 9 februari iets voor jou om al hardlopend dit prachtige natuurgebied te komen ontdekken.

Klik hier om de website van de Coast Marathon Hollands Duinen te ontdekken.

Parcoursen

De start van de hele marathon bevind zich op de boulevard te Scheveningen, terwijl de start van de halve in Noordwijk ligt. De finishlijn van beide afstanden is ter hoogte van de vuurtoren te Noordwijk, een iconische plek aan de Nederlandse kust.

Het parcours loopt door de mooiste delen van het nationaal park, langs het strand, door de bossen en over de duinen. Het biedt lopers een unieke kans om onze Nederlandse kust op een sportieve manier te ontdekken.

Onderweg en aan de finish trakteren we op lekkere warme soep, koffie, broodjes en nog meer lekkers

De parcousen zijn voor 85% onverhard, helemaal verkeersvrij met enkele pittige (zand) klimmetjes. Verwacht één van de mooiste natuur walks van Nederland, waar elke finisher een winnaar is !

Inschrijving en Deelname

Inschrijving voor de Coast Walk Hollands Duinen openen op 8 februari, precies 6 maanden voor het event. We moedigen iedereen aan om zich vroegtijdig in te schrijven, aangezien we een grote belangstelling verwachten en er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Er zijn speciale vroegboekkortingen beschikbaar tot 31 augustus. Het maximum toegelaten wandelaar is 2500.

Steun Het Goed Doel

Een deel van de opbrengst van dit evenement gaat naar Kika, een nationaal goed doel dat zich inzet voor de strijd tegen kinderkanker. Door deel te nemen aan Coast Walk Hollands Duinen, steun je niet alleen je eigen gezondheid, maar draag je ook bij aan een betere samenleving.

Elke deelnemer kan naast een éénmalige donatie ook zijn eigen fondsenwerving pagina aanmaken, waar familie en vrienden jou kunnen aanmoedigen door middel van een donatie aan Kika.

Voor iedereen die minimum 150 euro aan donaties ophaalt VOOR KIKA, hebben we een GRATIS, exclusieve coast marathon hoodie als cadeau

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op de allereerste Coast Walk en/of de halve of hele Coast Marathon! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.