Bearsports Corona beleid per 1-12-2020

Corona beleid
Wij hopen dat het vanaf halverwege januari weer mogelijk is om sportevenementen te organiseren en zijn druk bezig met de voorbereidingen van onze wedstrijden.
Wij zijn uiteraard ook bezig met maatregelen en aanpassingen om trails te kunnen organiseren op een veilige en verstandige manier. Hierdoor kan het voorkomen dat er op het laatste moment aanpassingen nodig zijn in onze parcoursen en er wat geschoven wordt met starttijden.

Restitutie
Indien het evenement geannuleerd moet worden i.v.m. Corona zullen deelnemers 85% van inschrijving terugkrijgen in de vorm van Larssie credits. Afgelopen maanden was dit 100% maar is voor ons helaas niet haalbaar om dit ook nog voor komende inschrijvingen te doen als we jullie komend jaar weer mooie evenementen willen voorschotelen. We hopen op jullie begrip.

Deelnemers ingeschreven voor 1 december 2020 zullen wel 100% ontvangen, omdat zij onder deze voorwaarden zijn ingeschreven. (deze regeling geldt alleen als een evenement door overheidsmaatregelen m.b.t. corona wordt geannuleerd, wanneer je zelf annuleert gelden de reguliere Bearsports voorwaarden).

De verwerkingskosten die door Larssie berekend worden (1 à 2 euro afhankelijk van de afstand) vallen hier niet onder.

Voorbeeld:
Inschrijving 18km Sint Pietersbear Trail = € 21,-   + € 1,85 verwerkingskosten.
Bij annulering krijg je 0,85*21= € 17,85 aan credits terug op je Larssie Account.
Deze credits zijn een jaar lang geldig om te gebruiken bij een ander Bearsports evenement.

Maatregelen en aanpassingen
Voor onze trails die we vanaf september weer organiseren zijn we druk bezig om ze zo in te richten dat we zo goed als mogelijk voldoen aan de eisen om verspreiding van het corona virus te voldoen. Denk daarbij aan:

Overzicht

© Bearsports