Bedrijfsevents

Bij Bearsports draait alles om passie voor outdoor-en duursport.

Het hele jaar door organiseren wij meerdere evenementen zoals hardlopen, wandelen en fietsen waarbij we alle deelnemers een avontuurlijke, uitdagende, (ont)spannende en grootste ervaring bezorgen.
Ook adventure races, triathlons, duathlons, trailrunning en zwemloop behoren tot onze specialisatie.

Naast deze reguliere evenementen organiseren wij evenementen op maat voor bedrijven en groepen; bedrijfsevents.​

Of het voor een bedrijfsuitje, een congres of een teambuilding activiteit is; bij ons bent u aan het goede adres.
Clinics en trainingen (trailrunning, fietsen, triathlon/duathlon), kunnen omlijst worden met catering en/of een BBQ.

Onze events vinden plaats op de mooiste onbekende plekjes van Zuid-Limburg waarbij niet alleen een ultieme beleving voorop staat, maar ook beleving, avontuur, sportiviteit, natuur en orginaliteit.

Ze zijn zorgvuldig uitgewerkt, geschikt voor iedereen en gericht op samen sporten, fysieke uitdagingen en vooral veel plezier.

In overleg kunnen wij onze bedrijfsevents geheel van A tot Z verzorgen zoals:


Virtueel sporten is niet suf!

Werken er bij uw bedrijf veel mensen thuis en wilt u ze toch motiveren om te blijven sporten? Dan is een virtuele run wellicht iets voor uw bedrijf. Een succesvol toegepast concept zorgt er voor dat uw personeel fit én betrokken blijft.

Dat klinkt in eerste instantie heel suf, maar dat is het zeker niet. We starten met een virtueel parcours van een bepaalde afstand dat de deelnemers in een bepaalde tijd moeten volbrengen. De af te leggen afstand en de tijdsperiode moeten voldoende uitdagend zijn. 20 à 25 km per week hardlopen is voor de meeste lopers goed te doen. De periode moet minimaal een aantal weken tot maximaal 3 maanden zijn. Om de vorderingen van de deelnemers te volgen kun je met hulp van Legends Tracking virtueel je voortgang op het parcours volgen met een klassement van ieders vorderingen (op afstand, snelheid en hoogtemeters). De data worden via Strava verzameld.

Wilt u meer informatie, neem een kijkje op deze pagina of lees dit artikel.

Bekijk de virtuele evenement pagina

© Bearsports