Partnership

Wij zijn supertrots dat wij vanaf nu een mooie partnership hebben met BLACKROLL®!

Om die samenwerking vorm te geven hebben wij de Blackroll Running Series opgezet. In die serie zitten de volgende evenementen van Bearsports:

Blackroll

Do it your health

Wij geloven dat de beste manier om jouw gezondheid, welzijn en prestaties onder controle te krijgen, is om het zelf te doen. Jij kent jouw doelen, jouw mogelijkheden, jouw grenzen, jouw kwalen en jouw voorkeuren het best van al. Je beslist hoe jij jouw persoonlijk evenwicht bereikt tussen activering en regeneratie voor een leven vol energie en duurzame prestaties. Omdat niemand je beter kent dan jij jezelf kent.

Wij helpen je om jezelf te helpen.

Wij hebben ons tot doel gesteld jouw en alle mensen aan te moedigen iets voor hun eigen gezondheid te doen. Het maakt niet uit of je van jouw pijntjes af wilt, jouw beste tijd wilt verbeteren, gewoon wat fitter wilt zijn, bij de wereldelite wilt horen of als een goede slaapkwaliteit belangrijk voor je is. Wat het ook is, wij bieden jouw de perfecte hulpmiddelen, tips en diensten voor jouw gezondheid en prestaties.

Eenvoudige hulpmiddelen van de Healthstyle Company.

Wij beschouwen onszelf als een Healthstyle Company. Dit betekent dat wij producten en diensten aanbieden die gemakkelijk en intuïtief te gebruiken zijn voor elke levenssituatie en levensstijl, en waarvan deskundigen op het gebied van sport en gezondheid – wetenschappers, artsen, therapeuten en professionele atleten – overtuigd zijn.

En in vele gevallen op gebieden waar producten van vergelijkbare kwaliteit, design en perfectie voordien gewoon niet bestonden. Je kunt BLACKROLL® producten gebruiken om jouw spieren te ontspannen, zelfs tussen en na het sporten. Voor minder pijn. Voor een blijvend betere houding. Voor een effectieve warming-up en training. Zelfs om beter te slapen.

Website Blackroll

Recovery zone

BLACKROLL® zal aanwezig zijn bij de evenementen van de Blackroll Running Series.
Als deelnemer of bezoeker kun je producten van Blackroll bekijken en proberen in de recovery zone.

In de recovery zone kunnen de deelnemers na hun trail onder professionele begeleiding gebruik maken van alle BLACKROLL® producten om zo een sneller herstel te bekomen.

Door middel van de MINI FLOW, de BALL08, de TWIN+BOOSTER en de FASCIA GUN zorgen we ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en nieuwe bouwstoffen tot diep in de spiervezels gebracht worden. 10 minuten samen uitrollen versneld je herstel aanzienlijk en helpt je om snel weer 100% op de trails te zijn.

Oefeningen

Er zijn een meerdere redenen om oefeningen te doen voor of na het lopen.

Ben je op zoek naar goede oefeningen om jou te helpen bij het hardlopen? Kijk eens op de website van BLACKROLL®. Hier staan verschillende oefeningen beschreven en uitgelegd met behulp van filmpjes.

Oefeningen

Wil je de oefeningen nog makkelijker bekijken en zelf uitvoeren, download dan de gratis BLACKROLL® app, hier staan meer dan 500 verschillende oefeningen in.

BLACKROLL® App

© Bearsports