In voorbereiding op Esprit Montagne Inspirational 2022 worden er twee clinics georganiseerd, een in Maastricht en een op de Veluwe. De organisatie van de clinic in Maastricht is in handen van Bearsports. De clinic is bedoelt om je voor te bereiden op wat je tijdens te reis te wachten staat. Deelnemers van de reis kunnen gratis deelnemen aan één van de twee clinics. Twijfel je nog over de reis? Dan kan je naar de clinic komen tegen betaling van € 15,-, besluit je om mee te gaan op reis, dan krijg je het bedrag weer terug.

De clinic in Maastricht vindt plaats op zondag 22 mei en start om 11:00u. De clinic op de Veluwe wordt georganiseerd door Veluwesport en Cairn Trails op zondag 29 mei.

De clinic in Maastricht bestaat uit 2 delen:

  1. Het gebruik van trailrunstokken
    Een expert van Leki zal uitleg geven over het gebruik van verschillende type stokken en technieken, en je krijgt een aantal handige tips&tricks.
    Dit zal uiteraard ook in de praktijk gebracht worden. Leki stelt hiervoor trailrunstokken beschikbaar in bruikleen.
  2. Kaartlezen
    Na een korte pauze zal er een uitleg volgen over kaartlezen. Na de uitleg krijg je een kaart en mag je zelf aan de slag.

Uiteraard kunnen er tijdens de clinic ook vragen over de reis gesteld worden.

Opgeven voor de clinics kan via info@bearsports.nl voor die van 22 mei en via info@veluwesport.nl of info@cairnadventures.nl voor die van 29 mei.

Aanmelden 22 mei

Overzicht

© Bearsports