deuter

Sinds vorig jaar zomer heeft deuter z’n intrede gemaakt in de trailrunning wereld. Naast Ascender serie komt daar nu ook de Shorttrail serie bij. Een serie heuptassen in 3 verschillende formaten. Deze zijn beschikbaar in 2 verschillende kleuren, lichtblauw en zwart. Wij kregen de Shorttrail 2 om te testen. Dit deed de Sportieve Bourgondiër, Cecile Mestrini, voor ons.

Review Shortrail II

Positief verrast door de belt van deuter tijdens een testrondje. Normaal gesproken loop ik met een trailvest als ik drinken wil mee nemen tijdens een loopje. Maar dit is eigenlijk een ideale oplossing als je wat minder wil mee nemen. Ook bij warm weer als je last hebt van een warme rug door een trailvest of rugzak is dit een prima initiatief.

De band kan op maat gemaakt worden door een stuk af te knippen. Wel risicovol, want je knipt dus definitief een stuk af, dit kun je er niet later weer aanplakken. Maar dan zit de band ook wel perfect. Je trekt hem strak aan en bevestigd hem dan met de klittenband. Super easy dus. De band zit echt goed vast en stuitert niet op en neer.

Meer informatie

Op de website van deuter vind je meer informatie over de Shorttrail II en de andere trailrunning gear.

deuter Website

Overzicht

© Bearsports