NAVI GREAT is een oriëntatieloop op meerdere locaties in Zuid-Limburg. In de maanden juni, juli en augustus kun je kiezen uit 3 locaties per maand. Per locatie hebben wij op een kaart de 15 mooiste plekken aangestipt als ‘’checkpoint’’. Jouw taak is om al die checkpoints zelf te vinden en een route ernaartoe te vinden. Op de checkpoints ligt een knipper verstop waarmee je de checkpoint kunt afknippen op de kaart. Elke knipper is een ander figuur dus valsspelen is niet mogelijk.

Main partner

Hoe werkt het

Je kunt met zoveel mensen lopen als je wilt. Je hebt maar 1 kaart nodig per locatie. Je kunt zelf kiezen welke locatie kaart(en) je wilt lopen. Je kunt zelf ook bepalen dat je de checkpoints allemaal in 1x zoekt of dat je het verdeeld over een aantal dagen. Let wel op dat de knippers maar 1 maand zullen hangen! Daarna worden de locaties veranderd en kun je de volgende maand weer andere mooie plekken spotten op een andere locatie.

Via onze webshop kunt u de kaart(en) bestellen. Je kunt dan kiezen dat de kaart(en) bij je thuis worden geleverd of dat je ze afhaalt op startlocatie van de desbetreffende locatie. Op de kaart staan 15 punten aangestipt waar de checkpoint knippers zijn ‘’verstopt’’. Ze zitten vast aan een staaldraad en liggen altijd dicht bij het pad. Bij elke checkpoint is een hint dat zegt waar de knipper aan hangt. Dit kan bijvoorbeeld zijn: aan een bankje, aan een struik of aan een bruggetje.

Webshop

Locaties

NAVI GREAT is in de zomermaanden juni, juli en augustus. Per maand zijn er 3 locaties verdeeld over Zuid-Limburg waar je tussen kunt kiezen, of je doet ze allemaal!

De locaties van juni zijn:

Maastricht

Sint Pietersberg
Start horeca punt: Chalet de observant, Lage Kanaaldijk 117, 6212 NA Maastricht
Hier kan gratis geparkeerd worden.

Berg en Terblijt – Vilt

Bergse Heide
Start horeca punt: Berghotel Vue, Wolfsdriesweg 7, 6325 PM Berg
Hier kan gratis geparkeerd worden.

Schinveld

Schinveldse Bossen
Start horeca punt: Boven water, Aan de Voeëgelsjtang 1, 6451 PS Schinveld

Hier kan gratis geparkeerd worden.

Kosten

Je hebt de keuze om een losse kaart te kopen of om in een keer alle 3 de kaarten te kopen van de maand juni.

De kaarten kunnen thuisgestuurd worden voor € 3,- of afgehaald worden bij het horecapunt.
Voordeel van thuis opgestuurd:
– Je kan beginnen op een plek naar keuze
– Je bent niet afhankelijk van de openingstijden van het horecapunt

Losse kaart
€ 9,50
Combi 3 kaarten
€ 24,50

Overzicht

© Bearsports