Incredible Benelux Kilometers
Incredible XL Kilometers

Op 15 juli start The Incredible Virtual Triathlon across Europe. Een virtuele triathlon waarin je in 30 dagen een aantal kilometers zwemt, fietst en loopt in je eigen omgeving. Er is keuze uit 2 afstanden:

The Incredible Benelux: 15km zwemmen in de Amsterdamse grachten, 418km naar Luxemburg fietsen en 117km naar het hoogste punt van de Benelux, Signal de Botrange, lopen.

The Incredible XL: In 32km het Noordzee kanaal over zwemmen, 830km naar Roth fietsen en 227km naar Frankfurt lopen.
Helaas hebben we de XL moeten annuleren wegens gebrek aan belangstelling. De Benelux versie gaat wel gewoon door.

Je zwemt, fietst en loopt natuurlijk niet echt op die parkoersen maar de vorderingen van elke deelnemer zullen na elke activiteit op een kaart van Europa/Benelux bijgewerkt worden zodat zichtbaar wordt waar iedereen zich (virtueel) op de route bevindt, net alsof iedereen met een GPS tracker onderweg is.

Nadat je bent ingeschreven nodigen we je uit om lid te worden van onze Strava club (is gratis) en elke keer als je gezwommen, gefiets of gelopen hebt kun je je afstanden uploaden naar Strava. Als je gebruik maakt van een horloge of telefoon met GPS functie kun je dit automatisch laten doen.
Wij maken een website waar vanuit de Strava gegevens per onderdeel worden verzameld en in een klassement worden verzameld. Dit gebeurt zowel cijfermatig als visueel op een kaart van Europa waarop je kunt zien op welk deel van het parcours je bevindt. Omdat je niet eerst het gehele zwem-, fiets- of loopparcours hoeft af te leggen, zullen je trainingsresultaten per onderdeel apart worden bijgehouden.

Naast je individuele deelname kun je ook mee doen aan de team competitie. Een team bestaat uit 4 personen die individueel deelnemen maar waarvan de resultaten bij elkaar worden geteld om een team klassement te vormen. Bij inschrijving kun je aangeven bij welk team dat je hoort.

Inschrijven kan tot 29 juli. Activiteiten in Strava worden met terug werkende kracht meegeteld vanaf 15 juli.

 

LIVE UITSLAGEN

Main partner
Partners

Hoe werkt het?

Wij maken een groep in Strava voor The Incredible waarin je dagelijks de resultaten van alle deelnemers kunt volgen. Elke dag zullen de vorderingen van elke deelnemer te volgen zijn op een kaart met het werkelijke parcours van de routes.

Er zullen klassementen worden opgesteld voor: de eerste finisher, de snelste finisher in 30 dagen (gemiddelde snelheid) en het snelste team (gemiddelde snelheid). Degene die als eerste binnen komt ontvangt van ons de gele trui. Degene die de hoogste gemiddelde snelheid heeft afgelegd ontvangt de groene trui. Iedereen die in 30 dagen de finish haalt krijgt na afloop een race belt thuis gestuurd.

Waarom is dit leuk? Het is leuk om je loop prestaties te vergelijken met andere triathleten. Niet alleen de  afstand maar ook de hoogste snelheid telt. Ook voor snelle triathleten kan dit dus een leuke uitdaging zijn. Je wisselt in de wisselzones van de grootste triathlons van Europa. Je ziet elke dag je vorderingen op de epische parkoersen en de klassementen en onze ervaring is dat het motiveert om goed te blijven trainen ondanks dat er momenteel geen echte wedstrijden georganiseerd mogen worden. Voorwaarde is dat er na 30 dagen alle afstanden zijn afgelegd en dat dit met Strava zijn bijgehouden.

Klassementen:

Er moeten minimaal 3 deelnemers of teams in een klassement finishen om als volwaardig klassement te gelden.

Parcours

Er is keuze uit 2 verschillende parcoursen met bijbehorende afstanden:

The Incredible Benelux

Je hebt 30 dagen de tijd voor:

Je gaat over deze virtuele parcoursen:

The Incredible XL – geannuleerd

Je hebt 30 dagen de tijd voor:

Je gaat over deze virtuele parcoursen:

PS. laat even weten als we bij jou door de straat komen met ons parcours.

Inschrijven

De wedstrijd begint op 15 juli, maar het is ook mogelijk om later in te stappen. De afgelegde kilometers vanaf 15 juli worden meegeteld.

Inschrijven kan tot 29 juli. Activiteiten in Strava worden met terug werkende kracht meegeteld vanaf 15 juli.

Inschrijfkosten

The Incredible Benelux
€ 25,-
The Incredible XL - geannuleerd
€ 30,-

Bovengenoemde inschrijfprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Larssie.com (inschrijfmodule)

Inbegrepen:

  • Race belt en startnummer thuisgestuurd na behalen van de finish
  • Registratie van al je activiteiten tussen 15 juli en 14 augustus
  • Deelname in verschillende klassementen (afstand, snelheid en teams)
  • Een virtuele digitale parcourskaart The Incredible via Legends Tracking
  • Deelname in The Incredibele Stravaclub

Nadat je via Larssie bent ingeschreven krijg je een link om jezelf toe te voegen aan The Incredible Stravaclub. In de week voorafgaand aan de wedstrijd volgt nog een e-mail met de laatste informatie en een link waarin je toestemming geeft voor het gebruik van jouw strava-activiteiten voor het klassement.

Inschrijven is mogelijk t/m 29 juli.

Inschrijven

Nieuws

Overzicht

© Bearsports