Virtual Grizzly100: wie loopt de meeste aantal kilometers in 30 dagen

Bij de Virtual Grizzly100 loop je vanaf 1 juni in 30 dagen zoveel mogelijk kilometers. Je moet in 30 dagen minimaal 100km lopen. Dat is gemiddeld 23,33km per week. Meer mag dus ook. Nadat je bent ingeschreven nodigen we je uit om lid te worden van onze Strava club (is gratis) en elke keer als je gelopen hebt kun je je afstand uploaden naar Strava.

Er zullen klassementen worden opgesteld voor: de langste afstand, de snelste loper en de deelnemer met de meeste hoogtemeters.

De vorderingen van elke deelnemer zullen na elke loop op een kaart van het 100km lange Grizzly100 parcours bijgewerkt worden zodat zichtbaar wordt waar iedereen zich (virtueel) bevindt, net alsof iedereen met een GPS tracker loopt.

Main partner
Partners

Hoe werkt het?

Wij maken een groep in Strava voor de Virtual Grizzly waarin je dagelijks de resultaten van alle deelnemers kunt volgen. Elke dag zullen de vorderingen van elke deelnemer te volgen zijn op een kaart met het werkelijke parcours van de Grizzly100. Om het geheel nog wat visueler te maken zullen er op diverse punten langs het parcours foto’s te zien of extra informatie te lezen zijn van dat specifieke punt op de route.
Er zullen klassementen worden opgesteld voor: de langste afstand, de snelste loper en de deelnemer met de meeste hoogtemeters. Degene die na 30 dagen de langste afstand heeft ontvangt van ons de gele trui. Degene die de hoogste gemiddelde snelheid heeft afgelegd ontvangt de groene trui en degene met de meeste hoogtemeters per km ontvangt de bolletje trui. Elke week zullen er additionele opdrachten zijn waarmee je extra kilometers en/of hoogtemeters kunt verdienen. Iedereen die 100km in 30 dagen haalt krijgt na afloop een speciale buff thuis gestuurd.

Waarom is dit leuk? Het is leuk om je loop prestaties te vergelijken met andere lopers. Elke week bouwen we leuke opdrachten in waarmee je extra punten (lees kilometers) kunt verdienen. Dus niet alleen de langste afstand of de hoogste snelheid telt. Ook voor baan atleten kan dit dus een leuke uitdaging zijn. Sprinters kunnen meedingen naar de groene (sprinters) trui. Voorwaarde is dat er na 30 dagen 100km is afgelegd en dat dit met Strava is bijgehouden.

Klassementen:

Challenges
Met een challenge (opdracht) kun je extra kilometers en/of hoogtemeters verdienen. Dit wordt per challenge apart bepaald. Een challenge bestaat uit een opdracht tijdens het lopen. Soms vragen we je een foto te maken van iets dat je tijdens het lopen passeert of een andere ludieke opdracht. Laat je verrassen!

Deelname

Neem de uitdaging aan en loop 100km in 30 dagen in een virtuele race tegen andere lopers.
Elke dag zal de tussenstand opgemaakt worden in Strava.
Volg je eigen vordering op het virtuele parcours van de Grizzly100 alsof je met je eigen tracker loopt.
Elke week krijg je meerdere (vrijwillige) challenges waarmee je extra kilometers kunt verdienen.
Iedereen die de 100km grens in die 30 dagen passeert krijgt een speciale Buff thuis gestuurd.

Optioneel kun je een authentieke Grizzly100 medaille bijbestellen(beperkt beschikbaar).

Inschrijven

De wedstrijd begint op 1 juni, maar het is ook mogelijk om later in te stappen. De gelopen kilometers in juni worden geteld.

Inschrijfkosten € 25,- (exclusief verwerkingskosten van Larssie.com (inschrijfmodule))

Nadat je via Larssie bent ingeschreven krijg je een link om jezelf toe te voegen aan de Virtual Grizzly100 Stravaclub. In de week voorafgaand aan de wedstrijd volgt nog een e-mail met de laatste informatie en een link waarin je toestemming geeft voor het gebruik van jouw strava-activiteiten voor het klassement.

Inschrijven

Algemene voorwaarden

Nieuws

Overzicht

© Bearsports