Bij het Virtuele Pieterpad (VP) loop je vanaf 15 juni binnen 45 dagen het Pieterpad van noord (Pieterburen) naar zuid (St Pietersberg). Je moet in 45 dagen minimaal 498km lopen. Dat komt neer op gemiddeld 11,1km per dag of 77,5km per week. Nadat je bent ingeschreven nodigen we je uit om lid te worden van onze Strava club (is gratis) en elke keer als je gelopen hebt kun je je afstand uploaden naar Strava.

Er zullen klassementen worden opgesteld voor: wie is er het snelst op de Pietersberg en wie loopt in 45 dagen de snelste tijd? Diegene die het eerst de Pietersberg haalt is meteen houder van de Fastest Known Virtual Time (FKVT) van het Pieterpad. Wie verslaat het FKT van Wouter Huitzing (98,5 uur) virtueel?

De vorderingen van elke deelnemer zullen na elke loop op een kaart van het 498km lange Pieterpad bijgewerkt worden zodat zichtbaar wordt waar iedereen zich (virtueel) bevindt, net alsof iedereen met een GPS tracker loopt.

 

LIVE UITSLAGEN

Main partner
Partners

Hoe werkt het?

Wij maken een groep in Strava voor het virtuele Pieterpad waarin je dagelijks de resultaten van alle deelnemers kunt volgen. Elke dag zullen de vorderingen van elke deelnemer te volgen zijn op een kaart met het werkelijke parcours van het Pieterpad.
Er zullen klassementen worden opgesteld voor: de langste afstand en de snelste loper. Degene die als eerste de Pietersberg (498km) bereikt is de winnaar en ontvangt van ons de gele trui. Degene die de hoogste gemiddelde snelheid heeft na 45dagen is de winnaar van het snelheidsklassement en krijgt de groene trui. Iedereen die 498km in 45 dagen haalt krijgt na afloop een speciale buff thuis gestuurd.

Waarom is dit leuk? Het is leuk om je loop prestaties te vergelijken met andere lopers. Niet alleen de langste afstand maar ook de hoogste snelheid telt. Ook voor snelle lopers kan dit dus een leuke uitdaging zijn. Voorwaarde is dat er na 45 dagen 498km is afgelegd en dat dit met Strava is bijgehouden.

Klassementen:

Op afstand is er alleen een algemeen klassement en bij het snelheidsklassement is er zowel een apart heren als een dames klassement.

Deelname

Neem de uitdaging aan en loop 498km binnen 45 dagen in een virtuele race tegen andere lopers.
Elke dag zal de tussenstand opgemaakt worden in Strava.
Volg je eigen vordering op het virtuele parcours van het Pieterpad alsof je met je eigen tracker loopt.
Iedereen die de 498km grens in die 45 dagen passeert krijgt een speciale Buff thuis gestuurd.

Inschrijven

De wedstrijd begint op 15 juni, maar het is ook mogelijk om later in te stappen. De gelopen kilometers vanaf 15 juni worden geteld.

Inschrijfkosten € 25,- (exclusief verwerkingskosten van Larssie.com (inschrijfmodule))
Inclusief:
– Buff en startnummer thuisgestuurd na behalen van de finish
– Registratie van al je loopjes tussen 15 juni en 30 juli
– Deelname in 2 klassementen (afstand en snelheid)
– Een virtuele digitale parcourskaart van het Pieterpad via Legends Tracking
– Deelname in de Strava Virtueel Pieterpad groep

Nadat je via Larssie bent ingeschreven krijg je een link om jezelf toe te voegen aan de Virtueel Pieterpad Stravaclub. In de week voorafgaand aan de wedstrijd volgt nog een e-mail met de laatste informatie en een link waarin je toestemming geeft voor het gebruik van jouw strava-activiteiten voor het klassement.

Inschrijven is mogelijk t/m 5 juli.

Inschrijven

Eindstand

Eindstand Virtueel Pieterpad 2020

Overzicht

© Bearsports