Een virtueel evenement op maat gemaakt voor uw school of bedrijf, Bearsports regelt het!

Met een virtueel evenement motiveert u uw leerlingen of werknemers om naar buiten te gaan en sportief te zijn. Wij zorgen voor het visuele aspect waardoor deelnemers betrokken blijven en elkaar motiveren om er nog meer op uit te gaan en in beweging te blijven. Dat kan hardlopend, wandelend of fietsend zijn, wat u wilt.

Op deze pagina leggen we uit wat een virtueel evenement inhoud en wat wij voor u doen. Want met alleen een Stravaclub bent u er nog niet.

Main partner

Hoe werkt het?

Het virtuele evenement bestaat uit 2 delen. Een Stravaclub en de Legends Tracking website.

Strava
Strava is voor het opnemen van de activiteiten en het sociale aspect van het evenement. Strava houdt via GPS de afgelegde afstand bij. Dit kan met een telefoon of een sporthorloge.
In de Strava club, die Bearsports zal aanmaken voor uw school of bedrijf, kunnen deelnemers foto’s en verhalen met elkaar delen. Ook kunnen hier mededelingen geplaatst worden en vragen beantwoord worden.

Legends Tracking website
Strava-activiteiten van deelnemers worden doorgestuurd naar de website van Legends Tracking. Hier is een ranglijst met alle deelnemers zichtbaar en is op de parcourskaart te zien waar alle deelnemers zich virtueel bevinden.
Een parcours wordt op maat gemaakt voor elk evenement naar wens van de aanvrager. Dit kan een bestaande wandelroute of hardloopparcours zijn, maar ook een geheel nieuwe route die start en/of finisht bij uw school of bedrijf. Alle deelnemers kunnen individueel en in hun eigen omgeving sporten, maar zullen virtueel samenkomen op het parcours wat wij in overleg met u creëren.

Hoe ziet een evenement eruit?

In overleg is er van alles mogelijk. De tijdsduur en afstand kunnen aangepast worden aan uw wensen.

Houd er rekening mee dat er voldoende uitdaging in de afstand moet zitten, maar haalbaar blijft voor het merendeel van de deelnemers. Wat de ideale afstand is, hangt af van de activiteit, uw doelgroep en de tijdsduur.

De tijdsduur kan variëren tussen een aantal weken tot een aantal maanden.

Wat doen wij?

In overleg zijn er ook een aantal extra’s mogelijk zoals:

Onze virtuele evenementen in de media

Geinteresseerd

Bent u geïnteresseerd? Stuur een e-mail voor meer informatie en een offerte naar info@bearsports.nl.

Ik heb interesse!

 

Overzicht

© Bearsports