HUUB

Nieuwe naampartner HUUB

Met trots maken wij onze nieuwe naampartner bekend: HUUB!
Samen met HUUB organiseren wij de 043 Triathlon. Op zondag 4 juni vinden er de Ironkids, 1/8e triathlon, olympische afstand en de halve triathlon (PTO100) plaats.

Premium kledingmerk HUUB combineert alle duursporten en is dé ideale naampartner voor de 043 Triathlon.

OVER HUUB

Wetsuit- en kledingspecialist HUUB heeft de visie om betere producten te maken die onderzoek, wetenschap én realiteit combineren. Team HUUB heeft vier decennia aan ervaring opgedaan op het gebied van duursport. Het merk richt zich volledig op de atleet en maximaliseert prestaties en comfort, en verkent zowel het vreemde als het conventionele om zo het beste te creëren.

HUUB, opgericht in 2011 door Dean Jackson, leider in de sportindustrie, is een premium kledingmerk dat wordt gedreven door een focus op prestaties en innovatie. Afkomstig uit de categorieën badkleding en triathlon omarmt HUUB nu alle duursporten, meest recentelijk de fietskleding. HUUB producten zijn, naast de continue feedback van atleten, gebaseerd op het nieuwste wetenschappelijke onderzoek.

Een premium merk voor duursportkleding en wetsuits met de motivatie van continue verbetering en het leveren van snelheid in al zijn producten. HUUB, geboren in de waterwereld van triathlon-wetsuits, domineert nu triathlonkleding, wetsuits en accessoires die innovatie en snelheid beloven!

Meer weten over HUUB en haar collectie? Ga naar huubdesign.com

Overzicht

© Bearsports