Nieuw logo en nieuwe innovaties


Na maar liefst 33 jaar hetzelfde logo te hebben gehad, introduceert LEKI op 16 maart 2022 een compleet nieuw logo. Dit logo is een belangrijk onderdeel van de nieuwe, uitgebreide merkidentiteit die dit jaar uitgerold wordt, waarbij de focus ligt op innovatie en topkwaliteit. Precies zoals je van LEKI mag verwachten. Naast een nieuw logo introduceert LEKI dit jaar ook twee nieuwe innovaties: de Aergon Air technologie en trailrunning stokken met het vernieuwde Trail Shark systeem. Hieronder vertellen we je er alles over!

Het verhaal van LEKI is het verhaal van mensen en hun drang naar het beklimmen van de hoogste bergen, het skiën van de race van hun leven of het ontdekken van onbekende plekken. Het draait allemaal om snelheid, controle, comfort, veiligheid en het gevoel dat je op je materiaal kunt vertrouwen. LEKI is de wind in je rug op de weg naar persoonlijke topprestaties en onvergetelijke momenten in de natuur. En daar horen natuurlijk de beste materialen en innovaties bij.

De nieuwe merkidentiteit van LEKI gaat vergezeld van twee nieuwe, belangrijke technologieën voor zomer 2022.

Aergon Air

Eerst en vooral is er de nieuw ontwikkelde Aergon Air voor trekkingstokken. De Aergon Air is de ultieme trekking grip met maximale ergonomische ondersteuning, controle en een comfort als nooit tevoren. De unieke Diamond Zone zorgt, dankzij het volledig rubberen oppervlak, voor maximale grip.

Trail Shark

Daarnaast introduceert LEKI dit jaar de Trail Shark, het eerste grip en strap systeem dat 100% voor trailrunning is ontwikkeld. Deze grip is 30% lichter en perfect voor uitdagende omstandigheden in de bergen. De nieuwe Trail Shark is onder andere te vinden op de nieuwe Ultra Trail FX.ONE Superlite. Pau Capell, een van de beste trailrunners ter wereld, heeft deze stok uitgebreid getest en zal er komende zomer mee aan de start van diverse races verschijnen. De Shark Frame Strap zorgt voor een perfecte verbinding tussen hand en stok en de meest effectieve krachtoverdracht.

 

Overzicht

© Bearsports