Inschrijven

De inschrijvingen van bijna alle Bearsports evenementen gaan via inschrijfsysteem Passion for Sports (voorheen Larssie). Indien een inschrijving niet via Passion for Sports gaat, dan is de informatie op deze pagina niet van toepassing.
Hier kan je als deelnemer via een paar eenvoudige stappen jezelf inschrijven voor een evenement en eventueel een aantal extra’s bij je inschrijving bestellen.

Ook is het voor deelnemers mogelijk om een inschrijving aan te passen, over te dragen aan iemand anders of te annuleren. De stappen die hiervoor doorlopen moeten worden staan op deze pagina uitgelegd.

Verwerkingskosten
Naast de inschrijfprijzen die zichtbaar zijn op het ‘hoofdscherm’ in Passion for Sports worden nog ‘verwerkingskosten’ berekend.
Deze worden pas berekend wanneer u de eerst keer op ‘Inschrijven’ klikt.

Inschrijving compleet
Pas nadat de betaling gedaan is, is de inschrijving voltooid en sta je ingeschreven voor het evenement.

Het is mogelijk om meerdere evenementen in je winkelwagentje te hebben alvorens je betaalt.

annuleren

Annulering ‘normaal’

Het is mogelijk om zelf jouw inschrijving te annuleren. De annuleringsvoorwaarden vind je in de Algemene voorwaarden van het evenement, onder de knop “Inschrijven” op de evenementpagina.
Annuleren kan in de meeste gevallen tot 21 dagen voor het evenement, je krijgt dan 50% van je inschrijving in credits terug (Tenzij anders vermeldt in annuleringsvoorwaarden van het evenement). Daarna is annuleren helaas niet meer mogelijk. Je kunt je inschrijving meestal wel nog doorverkopen aan iemand anders.

 

Annulering in geval van afgelasting evenement

Het kan gebeuren dat een evenement in zijn geheel afgelast wordt.
Let op! Annuleer niet zelf je inschrijving zodra een evenement is afgelast. Wij zullen altijd communiceren welke stappen wij nemen om jouw credits te geven of je inschrijving te laten doorschuiven. Doe je dit zelf voordat wij iets gecommuniceerd hebben, dan zijn de normale annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Hoe werkt annuleren

Hieronder staat in een paar stappen beschreven hoe je jouw inschrijving kunt annuleren.

Na je keuze zijn de credits op je account bijgeschreven.
Hoeveel credits er op je account staan en hoe die te gebruiken zijn kan je verderop op deze pagina lezen.

Stap 1: Inloggen bij Passion for Sports

STAP 1: Log in bij je Passion for Sports Account en klik op ‘Mijn Inschrijvingen’

Stap 2: Bekijk inschrijving

STAP 2: Klik achter jouw inschrijving voor ‘Evenement X’ op het oogje

Stap 3: Klik op annuleren

STAP 3: Klik hier op het rode kruisje om jouw inschrijving te annuleren, je krijgt nu te zien wat er gebeurt als je annuleert.

Stap 4: Bevestig je keuze

STAP 4: Lees hier hoeveel credits je terugkrijgt en klik op ‘Annuleer inschrijving’. (Ben je van mening dat dit niet het juiste aantal credits is volgens de voorwaarden, annuleer dan nog niet, maar stuur een e-mail naar info@bearsports.nl.)

Stap 5: Ontvang je credits

STAP 5: De credits zijn nu bijgeschreven op jouw account. De credits zijn een jaar geldig en te gebruiken voor alle Bearsports evenementen die via Passion for Sports gaan. Lees hieronder hoe je deze credits inzet.

De credits zijn één jaar geldig. Dat wil zeggen, je kunt ze een jaar lang inwisselen, de evenementdatum is hierbij niet van belang.

Credits gebruiken

Indien je credits van ons hebt ontvangen of wanneer je zelf een evenement hebt geannuleerd en er credits op je account staan, dan kan je die credits gebruiken om te betalen voor een Bearsports evenement.

Mocht je te weinig credits hebben om de gehele inschrijving te betalen dan dien je het resterende bedrag nog te betalen via online-betaling.

Hieronder staat beschreven hoe je kunt zien hoeveel credits je hebt en hoe je ze kunt gebruiken voor een inschrijving.

Stap 1: Inloggen bij Passion for Sports

STAP 1: Log in bij Passion for Sports, klik onder Mijn account op ‘Home’ en klik daarna op ‘Balans credits’.

Stap 2: Bekijk jouw aantal credits

STAP 2: Hier kan je zien hoeveel credits je hebt, bij welke organisatie(s) deze gebruikt kunnen worden en hoe lang ze geldig zijn.

Stap 3: Inschrijven met verkregen credits

STAP 3: Ga in Passion for Sports naar het evenement waar je voor wilt inschrijven.

Stap 4: Doorloop de stappen van een inschrijving

STAP 4: Volg de stappen van een inschrijving zoals je dat voorheen al gedaan hebt tot en met het klikken op “Bevestig deelnemer”.

Stap 5: Credits inwisselen

STAP 5: Nadat je op bevestig deelnemer geklikt hebt kom je in onderstaand scherm. Hier kan je het vakje aanklikken om credits te gebruiken. Indien je voldoende credits hebt voor een volledige inschrijving vervallen de kosten en ook de verwerkingskosten. Heb je maar credits voor een deel van de inschrijving, dan zal het restant nog afgerekend moeten worden.

Stap 6: Bevestig order

STAP 6: Nadat je de credits hebt ingewisseld klik je op “Afrekenen”. Indien er nog een deel betaald moet worden, kan je dat nu doen. Daarna is de inschrijving voltooid en zul je een bevestigingsmail ontvangen (controleer ongewenste mail indien je deze niet ontvangt).

Kortingscode gebruiken

Indien je van ons of een van onze partners een kortingscode hebt ontvangen, kan je deze gebruiken om (een deel van) de inschrijfkosten te laten vervallen.

Deze codes zijn meestal persoonsgebonden en worden na gebruik nog gecontroleerd. Indien een code onrechtmatig gebruikt wordt zal de inschrijving geannuleerd worden, zonder teruggave van geld of credits.

Hieronder leggen we uit waar je de code kunt invullen.

Stap 1: Ga naar de inschrijfpagina

STAP 1: Ga naar de inschrijfpagina van het evenement in Passion for Sports.

Dit kan of door op de Bearsports website op de inschrijfknop te klikken of door naar passionforsports.eu te gaan en te zoeken op het evenement waar je voor wilt inschrijven.

Stap 2: Doorloop het inschrijfproces

STAP 2:

  • Selecteer de afstand waar jij voor wilt inschrijven
  • Selecteer je keuze bij de opties
  • Ga akkoord met de voorwaarden van het evenement
  • Klik op inschrijven
  • Klik op Afrekenen via SQM Time

Stap 3: Log in en selecteer jezelf als deelnemer

STAP 3: Indien je nog niet ingelogd bent bij Passion for Sports log je nu in of maak je een profiel aan.

Vervolgens komt onderstaand scherm in beeld. Selecteer hier de deelnemer die je wilt inschrijven en klik op “Bevestig deelnemer”.

Stap 4: Voer je kortingscode in

Nu kan je de ontvangen kortingscode invoeren en daarna op “Toepassen” klikken.
Let bij het invoeren van de code op hoofdletters.

Indien de juiste code is ingevoerd zal de inschrijfprijs aangepast worden.

Mocht je een melding krijgen dat de code verlopen is en klopt dit volgens jou niet, stuur dan een e-mail naar info@bearsports.nl met jouw code en geef aan waarom dit niet klopt, dan wordt gecontroleerd of er iets misgegaan is.

Stap 5: Rond je inschrijving af

STAP 5: Klik op “Afrekenen”. Indien er nog een deel betaald moet worden, kan je dat nu doen. Daarna is de inschrijving voltooid en zul je een bevestigingsmail ontvangen (controleer ongewenste mail indien je deze niet ontvangt).

Inschrijving overdragen

Kan je zelf niet deelnemen en wil je je inschrijving aan iemand anders geven of verkopen, dan kan je dit zelf regelen via Passion for Sports.

Stap 1: Log in bij Passion for Sports

STAP 1: Log in bij je Passion for Sports Account en klik op ‘Mijn Inschrijvingen’

Stap 2: Bekijk inschrijving

STAP 2: Klik achter jouw inschrijving voor ‘Evenement X’ op het oogje

Stap 3: Klik op 'Update deelnemer'

STAP 3: Klik onder ‘Deelnemer’ achter jouw naam op het symbool met de 2 pijltjes.

Stap 4: Maak een keuze hoe je wilt overdragen

STAP 4: Je krijgt nu de keuze hoe je je inschrijving over wilt dragen.

A. Toewijzen aan iemand die al in uw adresboek staat (gratis)
B. Toewijzen aan een nieuwe persoon die nog niet in uw adresboek staat (gratis)
C. Nodig iemand uit om deze inschrijving over te nemen (VERKOOP UW TICKET)

Bij optie A en B blijft de inschrijving in jouw profiel staan, maar staat deze op naam van iemand anders.
Bij optie C verkoop je de inschrijving aan iemand anders en zal de inschrijving naar zijn/haar profiel overgaan.

Stap 5a: Overdragen via optie A of B

STAP 5a: Kies je ervoor om over te dragen via optie A of B, dan kan je een andere deelnemer selecteren uit jouw adresboek. Staat de deelnemer hier nog niet in, klik dan op ‘Voeg deelnemer toe aan uw adresboek’. Na het invullen van zijn/haar gegevens selecteer je deze deelnemer en klik je op het ‘Verander’-symbooltje.

Stap 5b: Overdragen via optie C

STAP 5b: Wil je dat de inschrijving uit jouw Passion for Sports-profiel gaat en overgaat naar het Passion for Sports-profiel van de nieuwe deelnemer. Kies dan voor optie C. Hier kan je zelf een percentage van het totale bedrag inclusief opties kiezen wat je de nieuwe deelnemer wilt laten betalen. Vervolgens voer je het e-mailadres in. De nieuwe deelnemer zal een e-mail krijgen met een link waar hij/zij kan bevestigen dat de inschrijving overgenomen wordt en een betaling via Passion for Sports doen.

De overnameprijs wordt op jouw account in credits toegevoegd.

Het is ook mogelijk om de betaling buiten Passion for Sports om te regelen, kies dan voor 0% betaling via Passion for Sports en regel de betaling onderling. Dit is wel op eigen risico, zowel Bearsports als Passion for Sports accepteren geen verantwoordelijk als de koper niet betaalt.

Afstand of producten wijzigen

Wil je de afstand waarvoor je ingeschreven bent veranderen of een product bijkopen zoals een T-shirt of medaille, dan kan je dit zelf regelen via Passion for Sports. Volg onderstaande stappen.

Stap 1: Inloggen bij Passion for Sports

STAP 1: Log in bij je Passion for Sports Account en klik op ‘Mijn Inschrijvingen’

Stap 2: Bekijk inschrijving

STAP 2: Klik achter jouw inschrijving voor ‘Evenement X’ op het oogje

Stap 3: Klik op bewerken

STAP 3: Klik op het potloodje om jouw inschrijving te bewerken, je kunt hier je afstand wijzigen of producten bijkopen.

Stap 4: Pas jouw opties aan en klik op 'Update opties'

STAP 4: Nu kan je jouw afstand aanpassen en/of producten toevoegen. Indien je voor een langere afstand kiest of een product toevoegt zal je, nadat je op  ‘Update opties’ klikt, naar het betaalscherm worden gestuurd. Nadat je de betaling voldaan hebt worden je opties aangepast.

Kies je voor een kortere afstand, dan zal het verschil in credits toegevoegd worden aan je account.

© Bearsports