ZUID - LIMBURG

Zondag 6 oktober 2024

Op zondag 6 oktober vindt de Alpina Limburg Wine Run plaats.
Eerder bekend als de Limburg Wijn marathon.

Dit jaar mogen we jullie verwelkomen op het groene Landgoed Kasteelhoeve Cartils. Landgoed Cartils ligt in het prachtige Eyserbeekdal tussen Gulpen en Eys. Ontdek deze verborgen groene parel met zijn prachtige flora en fauna.

Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs en zelfs door diverse wijngaarden. Bij de tussenstops worden de deelnemers getrakteerd op een paar slokken Limburgse wijn en enkele lekkere degustaties met wat gezellige sfeermuziek! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

Via het Facebook event ben je steeds als eerste op de hoogte van de nieuwste updates over dit event.

PROGRAMMA

Adres: Landgoed Kasteelhoeve Cartils
Kapolder 14, 6321PV Wijlre Zuid-Limburg

Zondag 6 oktober
09:00 start 25km
10:00 start 17km
10:45 start 13km
16:30 Sluiting parcoursen

*programma onder voorbehoud. 

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen gaan van start op 1 april!

Bij de prijs inbegrepen zijn: een volledig uitgepijlde route, verzorgingsposten, parkeerplaats, wijnproevertjes, versnaperingen en een leuke flessenopener als medaille!

De inschrijvingen verlopen via SQM Time | Passion For Sports.

Interesse om deel te nemen met jouw bedrijf ? klik dan hier voor meer info

INFORMATIE

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan inschrijven en zelf je inschrijvingen aanpassen en annuleren indien nodig.

Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Passionforsports.eu (inschrijfmodule).

Startnummers kunnen op zaterdag (tijden worden nog bekend gemaakt) en zondag ter plaatse afgehaald worden bij het aanmeldbureau bij het finishterrein.

Fiets
Kom je op de fiets, dan kan deze direct aan het finishterrein gestald worden.

Auto
Parkeren is mogelijk op aangegeven weiland van Landgoed Kasteelhoeve Cartils en omringende parkeerplaatsen in Wittem/ Wahlwiller.

 

Op zondag (Trailrun) kunnen deelnemers van alle afstanden finishen tot 16:30u.

Op het evenement terrein is geen garderobe aanwezig, daar de parking op 100m afstand is.

Bij de inschrijving is het mogelijk om een medaille te bestellen. Je ontvangt deze medaille dan nadat je de finish bent gepasseerd.

Een t-shirt is te bestellen.Deze kan worden afgehaald bij de merchandise balie.

Wil jij verzekerd zijn van een medaille en/of t-shirt? Schrijf je dan op tijd in. Deze items moeten 4 weken voor het evenement besteld worden. Om verspilling te voorkomen wordt er maar beperkt extra besteld.

Eten en drinken bij de verzorgingsposten (kan variëren):

  • Wijn
  • Water
  • Tailwind Nutrition Sportdrank
  • Sinaasappels
  • Bananen
  • Cola
  • Tucs
  • Chocolade
  • Koeken
  • Winegums

Let op onze verzorgingsposten zijn bekervrij!
Wij maken geen gebruik van plastic bekers bij onze verzorgingsposten. U dient hiervoor zelf een (opvouwbare) beker mee te nemen als u iets wil drinken.
U kunt ook een opvouwbare beker bestellen bij uw inschrijving mocht u er nog geen hebben.

Deze trail wordt georganiseerd door natuurliefhebbers en we krijgen de mogelijkheid om mooie paden in de natuur te beleven door de medewerking van Natuurmonumenten en andere natuurorganisaties. We verwachten van iedere deelnemer dat ze geen troep op de paden achterlaten, maar deze weggooien op de daarvoor aangewezen plekken bij de verzorgingsposten of finish. Ook sinaasappel- en bananenschillen blijven in de natuur achter. Indien je bewust iets weggooit op een andere plek, zal dit worden bestraft met diskwalificatie.

Let op onze verzorgingsposten zijn bekervrij!
Wij maken geen gebruik meer van plastic bekers bij onze verzorgingsposten. Hiervoor dien je zelf een (opvouwbare) beker mee te nemen als je iets wil drinken.
Het is mogelijk om een opvouwbare beker te bestellen bij de inschrijving mocht je er nog geen hebben.

Er zijn podiumplaatsen en prijzen in natura voor de nummers 1, 2 en 3 op elke afstand voor dames en heren. Er zijn geen aparte leeftijdscategorieën.

Prijsuitreikingen zullen zo snel mogelijk volgen nadat de nummers 1, 2 en 3 gefinisht zijn.

Er is medische ondersteuning aan de finish en op het parcours door: Stichting Sportdokters.

Medische hulp nodig? Op het startnummer staat het telefoonnummer van de organisatie. Stuur je locatie via Whatsapp door, indien mogelijk.

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van SQM Time. Op de dag van het event is de uitslag live te volgen via www.sqmtime.com/live . Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt!

GOEDE DOEL

5 euro van uw inschrijving gaat integraal naar Stichting For a Kid’s Smile. Deze stichting heeft als doel om via hardloop en wandel evenementen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kika.
Motiveer al uw familieleden en vrienden om een donatie te doen in uw naam. Klik dan hier.

PARCOURS

Dit jaar starten en eindigen we op  prachtige Kasteelhoeve Cartils. Landgoed Kasteelhoeve Cartils omvat 33 hectare aan graslanden en landschapselementen. Het landschap binnen het landgoed is sterk variërend en bestaat uit de kasteelhoeve, deels natte en droge natuurterreinen, botanische weilanden, struweelhagen, struweelranden, heggen en bosjes. In een holle weg, aan de noordzijde van het landgoed, liggen enkele dassenburchten. De Eyserbeek stroomt dwars door het landgoed heen waarbij de zuidelijke oever een stijlrand vormt.

Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs de botanische weilanden, heggen en bosjes en zelfs door diverse wijngaarden. Bij de tussenstops worden jullie getrakteerd op Limburgse wijn en gezellige sfeermuziek! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

De parcoursen zijn volledig uitgepijld. De parcoursen worden bekend gemaakt later dit jaar.

WIJNREGIO ZUID-LIMBURG

Waan je in Frankrijk? Of ben je in Duitsland? Nee hoor, je bent in Zuid-Limburg! Ons mooie Heuvelland ligt vol met wijnranken. Wist je dat dankzij de bijzondere mergelbodem het hier uitermate geschikt is voor wijnbouw.

BEDRIJVEN DORP

De Limburg Wine Walk en/of Limburg Wine Run zijn de perfecte gelegenheden om uw medewerkers sportief te gaan activeren EN ze te verwennen met wat lekkers onder de vorm van een wijntje en een hapje.

Uw bedrijf kan één of meer pagodetenten huren in ons bedrijvendorp, waar collega’s en klanten kunnen samenkomen voor, tijdens en na de inspanning. Eén herkenbare plek, voorzien van jouw branding waar jouw mensen samenkomen op één van de beste plaatsen op de start- en finishlocatie. Voor de start liggen alle startbewijzen netjes klaar in de tent en na de Walk of Run is ook alles prima geregeld ( eigen flessen wijn en glazen, hapjes, medailles ) en hoeven jouw genodigden niet aan te schuiven voor een degustatie.

Elke pagodetent heeft een afmeting van 5x5m met een capaciteit van ca. 20 personen. De tenten worden voorzien van uw bedrijfslogo, tafels, stoelen en een assortiment exclusieve wijnen met hapjes.

Interesse? stuur een mailtje naar info@bearsports.nl
Plaatsen beperkt tot 10 pagodetenten.

FOTOS

Na afloop van het evenement zullen via onderstaande link foto’s te bekijken en bestellen zijn.