Nieuwe Partner

Met trots maken wij onze nieuwe partner bekend: LEKI!
Samen met LEKI organiseren we de LEKI Everest Challenge waarbij deelnemers in 4 weken de Everest gaan beklimmen (8849m). Dat is een pittige uitdaging.
Daarnaast zal LEKI ons ondersteunen als partner bij de Grizzly100, St Pietersbear Trail en de Terhills Trail. In aanloop van onze trails zullen we samen met LEKI diverse clinics organiseren waarin het gebruik van stokken haarfijn zal worden uitgelegd.

Over LEKI

Veel trailrunners zoeken de grenzen van hun kunnen op door aan (virtuele) trailrunwedstrijden mee te doen. Zo’n grote uitdaging kun je niet aangaan zonder het allerbeste materiaal en LEKI biedt het beste van het beste op het gebied van trailrunning stokken. Wist je dat LEKI #1 is op het gebied van Trail Running? Deze stokkenspecialist uit Duitsland maakt high-end stokken voor trailrunners die met de beste materialen veeleisende terreinen willen doorkruisen.

LEKI streeft ernaar om de ultieme, best presterende en innovatieve stokken aan te beiden. Dankzij de constante samenwerking met experts en professionele atleten zorgen LEKI producten voor de ultieme beleving. De passie van LEKI resulteert dan ook in slimme, goed ontworpen producten waarvan je consequent kunt genieten en vele jaren op kunt vertrouwen. Met meer dan 250 patenten heeft LEKI door de jaren heen meer innovaties geïntroduceerd en patenten aangevraagd dan welke andere fabrikant in de outdoor- en skiwereld ook. Door het volgen van deze filosofie en passie wordt LEKI tegenwoordig erkend als absolute wereldleider op het gebied van stokken en handschoenen.

Niet voor niets vertrouwen atleten van over de hele wereld op de kwaliteit van LEKI! Wist je bijvoorbeeld dat maar liefst 50% van alle podiumplekken tijdens de vier grootste UTMB races waren gevuld met LEKI atleten?

Trailrunning met LEKI stokken heeft voor elke sporter vier belangrijke voordelen:

  1. Meer Snelheid
  2. Meer uithoudingsvermogen
  3. Meer controle
  4. Blessure preventie

Meer weten over LEKI en diens trailrunning collectie? Ga naar leki.nl

Overzicht

© Bearsports