Partners

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door een aantal partners en sponsoren.

Blackroll

Wij hebben ons tot doel gesteld jouw en alle mensen aan te moedigen iets voor hun eigen gezondheid te doen. Het maakt niet uit of je van jouw pijntjes af wilt, jouw beste tijd wilt verbeteren, gewoon wat fitter wilt zijn, bij de wereldelite wilt horen of als een goede slaapkwaliteit belangrijk voor je is. Wat het ook is, wij bieden jouw de perfecte hulpmiddelen, tips en diensten voor jouw gezondheid en prestaties. Blackroll is de naampartner van de Blackroll Running Series.

Lopers Company Maastricht

Lopers Company Maastricht is de hardloop- en wandelspeciaalzaak in Maastricht en omstreken! Jan Smeets groot enthousiasme als hardloper en ervaring als fervent (Start to Run) hardlooptrainer, vormt samen met zijn enthousiaste medewerkers dé unieke mix om voor iedere voet een gedegen en op maat schoenadvies uit te brengen. Hierbij maakt het team ook gebruik van meetapparatuur zoals een voetspiegel, een voetdrukplaat, maar liefst twee video hardloopanalyse systemen en een unieke 30 meter atletiekbaan in de winkel.

Isaac

Dat typische geluid dat je banden maken als ze over het asfalt zoemen. Het kippenvel op je lijf als je merkt dat je sneller klimt en met meer vertrouwen daalt. Wij begrijpen je als jij ons uitlegt waar je hart sneller van gaat kloppen. Bij Isaac Cycle denken, voelen en ervaren wij fietsen net zoals jou. Het blijven uitdagen van jezelf tijdens elke fietstocht, dat is ultiem voor ons. Wij dragen graag bij aan die uitdaging, door de beste fietsen te maken die passen bij jouw rijstijl. Hoe wij over fietsen denken en voelen, dat drijft ons om actief bij te dragen aan jouw fietsavonturen. Jouw passie is onze passie. Hiervoor verleggen wij continu onze grenzen om pionier te zijn binnen de fietswereld. Door onze modellen voortdurend te verbeteren, maken wij jouw uitdagingen mogelijk!

Enervit

Enervit is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding, en wordt vanaf het heden exclusief door Tehava gedistribueerd in de Benelux. Enervit is een absolute voorloper op het gebied van hoogwaardige sportvoeding voor duursporters. Samen met Enervit en Tehava zorg jij ervoor dat je nog fitter, sterker en sneller wordt!

LEKI

Veel trailrunners zoeken de grenzen van hun kunnen op door aan trailrunwedstrijden mee te doen. Zo'n grote uitdaging kun je niet aangaan zonder het allerbeste materiaal en LEKI biedt het beste van het beste op het gebied van trailrunning stokken. Wist je dat LEKI #1 is op het gebied van Trail Running? Deze stokkenspecialist uit Duitsland maakt high-end stokken voor trailrunners die met de beste materialen veeleisende terreinen willen doorkruisen.

Merrell

Merrell is specialist op het gebied van outdooractiviteiten. Wandel-, berg- en uiteraard trailschoenen zitten allemaal in het assortiment. Ook voor outdoorkleding kan je bij Merrell terecht.

Deuter

Steeds meer hardlopers verruilen het asfalt voor paden en trails in de natuur, de wildernis en de bergen, wat ervoor zorgt dat trailrunning booming is. deuter kan hierin natuurlijk niet achterblijven en introduceert voor 2022 de Ascender, een trailrunning rugzak die nieuwe standaarden zet op het gebied van comfort en (licht)gewicht. Dit nieuwe model overbrugt de kloof tussen rugzakken voor speed hiking en trailrunning en is perfect voor outdoorliefhebbers die snel door de natuur en heuvelachtig terrein willen bewegen.

Huub

HUUB, opgericht in 2011 door Dean Jackson, leider in de sportindustrie, is een premium kledingmerk dat wordt gedreven door een focus op prestaties en innovatie. Afkomstig uit de categorieën badkleding en triatlon omarmt HUUB nu alle duursporten, meest recentelijk de fietskleding. HUUB producten zijn, naast de continue feedback van atleten, gebaseerd op het nieuwste wetenschappelijke onderzoek.

Alfa Bier

Sinds 1870 brouwt de familie Meens op ambachtelijke, traditionele wijze haar Alfa bieren. De onafhankelijke familiebrouwerij, gelegen tussen de groene heuvels van het Zuid-Limburgse buurtschap Thull in Schinnen, is haar traditie en receptuur altijd trouw gebleven.

Harry Driessen

Dé loopspecialist in Heerlen met deskundig advies: - Persoonlijke loopanalyse - Advies op maat - Uitstekende service

SQM Time

Gespecialiseerd in accurate tijdsregistratie en expertise in alles wat te maken heeft met het organiseren van een sportevenement.

Legends Tracking

Onze partner voor virtuele evenementen. En onze partner voor de live tracking bij de Grizzly 100.

EDOsports

Triatleten, maar ook hardlopers, wielrenners en zwemmers kunnen bij ons terecht voor vakkundige begeleiding. We hebben een breed aanbod aan coachingsmogelijkheden, topsportbegeleiding, cursussen, bedrijfssport en clinics. Een individuele benadering, nauwe betrokkenheid en clubgevoel zijn onze belangrijkste speerpunten.

Hotel Esprit Montagne

Hotel Esprit Montagne is een rustiek, gezellig berghotel in de Franse Alpen met twintig kamers die de charme van het bergleven uitstralen. Verder vind je bij ons een uitstekend restaurant, biljartkamer, sauna, grote tuin met BBQ, parkeerplaats, gratis WiFi, maar bovenal: metersdikke sfeer. In de zomer ideaal als uitvalsbasis voor trailrunning, mountainbiken en wandelen en in de winter voor een wintersportvakantie.

Sportdokters.nl

Stichting Sportdokters.nl is een mobiele sportgeneeskundige groep, gespecialiseerd in het verstrekken van (para)medische hulpverlening tijdens sportevenementen.

MVV

MVV is meer dan voetbal alleen. Het woord maatschappelijk maakt niet voor niets deel uit van de naam van de club. Een club met 'n rijke historie, die niet alleen op het veld dat stapje extra zet, maar ook daarbuiten extra stappen zet om maatschappelijke doelen, die ons allen verbinden, te helpen realiseren. MVV staat midden in de maatschappij, neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil met haar maatschappelijke kant verbinding leggen. Dat doet de club door middel van projecten voor verschillende doelgroepen van jong tot oud. MVV vertegenwoordigt als symbool, met het logo, het stadion, de projectleiders en de spelers als wapen en bepaalde waarden, zoals sportiviteit, gezondheid, moed en respect.

Ballast Nedam

Ballast Nedam is een bouw- en ontwikkelbedrijf dat zich richt op de nationale en internationale markt. Ons doel is het bouwen van een veilige en duurzame leefomgeving waarin gezondheid, comfort en welzijn kenmerkend zijn. Onze toegewijde en vakbekwame mensen maken dit mogelijk. Wij zijn Ballast Nedam: we Challenge to Improve.

Bas Kokkelmans Outdoor Tours

Triathlonbond

Jouw startplek bij nieuwe uitdagingen in triathlon, duathlon en andere combiduursporten.

Go Dare

Go Dare is de eerste sportkalender die alle opkomende sportevenementen samenbrengt. Nico en Stijn, de bezielers van de app, zijn respectievelijk architect en leerkracht van beroep maar het is de passie voor sport die hen verbindt.

 

mail ons

© Bearsports