Partners

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door een aantal partners en sponsoren.

Lopers company

Lopers Company Maastricht is de hardloop- en wandelspeciaalzaak in Maastricht en omstreken! Jan Smeets groot enthousiasme als hardloper en ervaring als fervent (Start to Run) hardlooptrainer, vormt samen met zijn enthousiaste medewerkers dé unieke mix om voor iedere voet een gedegen en op maat schoenadvies uit te brengen. Hierbij maakt het team ook gebruik van meetapparatuur zoals een voetspiegel, een voetdrukplaat, maar liefst twee video hardloopanalyse systemen en een unieke 30 meter atletiekbaan in de winkel.

Ultrarun-Store

Ultrarun-store is DE online shop voor Ultra, trail, en roadrunning. Ultrarun is importeur/distrubuteur van de merken Raidlight, Vertical en Ultraspire.

Isaac

Dat typische geluid dat je banden maken als ze over het asfalt zoemen. Het kippenvel op je lijf als je merkt dat je sneller klimt en met meer vertrouwen daalt. Wij begrijpen je als jij ons uitlegt waar je hart sneller van gaat kloppen. Bij Isaac Cycle denken, voelen en ervaren wij fietsen net zoals jou. Het blijven uitdagen van jezelf tijdens elke fietstocht, dat is ultiem voor ons. Wij dragen graag bij aan die uitdaging, door de beste fietsen te maken die passen bij jouw rijstijl. Hoe wij over fietsen denken en voelen, dat drijft ons om actief bij te dragen aan jouw fietsavonturen. Jouw passie is onze passie. Hiervoor verleggen wij continu onze grenzen om pionier te zijn binnen de fietswereld. Door onze modellen voortdurend te verbeteren, maken wij jouw uitdagingen mogelijk!

SQM

Gespecialiseerd in accurate tijdsregistratie en expertise in alles wat te maken heeft met het organiseren van een sportevenement.

LEKI

Veel trailrunners zoeken de grenzen van hun kunnen op door aan (virtuele) trailrunwedstrijden mee te doen. Zo'n grote uitdaging kun je niet aangaan zonder het allerbeste materiaal en LEKI biedt het beste van het beste op het gebied van trailrunning stokken. Wist je dat LEKI #1 is op het gebied van Trail Running? Deze stokkenspecialist uit Duitsland maakt high-end stokken voor trailrunners die met de beste materialen veeleisende terreinen willen doorkruisen.

Enervit

Enervit is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding, en wordt vanaf het heden exclusief door Tehava gedistribueerd in de Benelux. Enervit is een absolute voorloper op het gebied van hoogwaardige sportvoeding voor duursporters. Samen met Enervit en Tehava zorg jij ervoor dat je nog fitter, sterker en sneller wordt!

Legends Tracking

Onze partner voor virtuele evenementen. En onze partner voor de live tracking bij de Grizzly 100.

Go Dare

Go Dare is de eerste sportkalender die alle opkomende sportevenementen samenbrengt. Nico en Stijn, de bezielers van de app, zijn respectievelijk architect en leerkracht van beroep maar het is de passie voor sport die hen verbindt.

EDOsports

Triatleten, maar ook hardlopers, wielrenners en zwemmers kunnen bij ons terecht voor vakkundige begeleiding. We hebben een breed aanbod aan coachingsmogelijkheden, topsportbegeleiding, cursussen, bedrijfssport en clinics. Een individuele benadering, nauwe betrokkenheid en clubgevoel zijn onze belangrijkste speerpunten.

Alfa Bier

Sinds 1870 brouwt de familie Meens op ambachtelijke, traditionele wijze haar Alfa bieren. De onafhankelijke familiebrouwerij, gelegen tussen de groene heuvels van het Zuid-Limburgse buurtschap Thull in Schinnen, is haar traditie en receptuur altijd trouw gebleven.

Hotel Esprit Montagne

Hotel Esprit Montagne is een rustiek, gezellig berghotel in de Franse Alpen met twintig kamers die de charme van het bergleven uitstralen. Verder vind je bij ons een uitstekend restaurant, biljartkamer, sauna, grote tuin met BBQ, parkeerplaats, gratis WiFi, maar bovenal: metersdikke sfeer. In de zomer ideaal als uitvalsbasis voor trailrunning, mountainbiken en wandelen en in de winter voor een wintersportvakantie.

Sportdokters.nl

Stichting Sportdokters.nl is een mobiele sportgeneeskundige groep, gespecialiseerd in het verstrekken van (para)medische hulpverlening tijdens sportevenementen.

Triathlonbond

Jouw startplek bij nieuwe uitdagingen in triathlon, duathlon en andere combiduursporten.

Rabobank

Raidlight

Via Ultrarun-Store is Raidlight een partner van ons voor een aantal evenementen. Raidlight is vooral bekend om zijn kwalitatieve goede trailrunning rugzakken en kleding.

Fysio Holland

 

mail ons

© Bearsports