Partners

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door een aantal partners en sponsoren.

 

Canisius

AL MEER DAN 114 JAAR DÉ KEUZE VAN DE CONSUMENT Stroop moet lekker zijn en Canisius weet als geen ander hoe lekkere stroop gemaakt moet worden. Voor 1 kilo zuivere appelstroop worden maar liefst ca. 7 kilo appels verwerkt, veelal afkomstig uit eigen streek. Aan Canisius stroop worden geen additieven, kleurstoffen en of kristalsuikers toegevoegd. Onze stropen worden dan ook steeds populairder, o.a. door de hoge voedingswaarde van stroop. Bovendien is Canisius stroop niet alleen lekker op de boterham, pannenkoek of toast maar is het ook een aanwinst in de keuken als smaakmaker in de bereiding van gerechten.

Hoka One One

HOKA ONE ONE is opgericht met maar één doel: hardlopen makkelijker maken. Wij doen alles anders, van het uiterlijk van onze schoenen tot de technologieën die wij daarvoor gebruiken. Als je ooit een paar hebt aangehad, weet je dat een HOKA heel anders aanvoelt, maar er speelt zich nog veel meer af achter de schermen.

Alfa Bier

Sinds 1870 brouwt de familie Meens op ambachtelijke, traditionele wijze haar Alfa bieren. De onafhankelijke familiebrouwerij, gelegen tussen de groene heuvels van het Zuid-Limburgse buurtschap Thull in Schinnen, is haar traditie en receptuur altijd trouw gebleven.

Instinct

Waarom Instinct? Lopen door de natuur; vrijheid van beweging. Een perfecte symbiose, ongeëvenaard genot. "Je bent in volle gang. Je hart bonkt en de adrenaline stroomt. Je danst rond alle obstakels. Je bent in de zone. Vrij van afleidingen, je bent hier, nu een met de natuur. Met InStinct omhels je een wereld van vrijheid van beweging en functie. Welkom op een "Trail" dat leidt tot meer comfort, ondersteuning en plezier. Luister naar je instinct en druk jezelf uit. Daarom heb ik InStinct gemaakt. "

Rabobank

Born Sportscare

BORN Sportscare is sinds 1985 partner voor topprestaties en sportplezier. Samen met diverse Olympische, Europese en wereldkampioenen ontwikkelt zij sportvoeding en sportverzorgende producten van superieure kwaliteit. Constante fine-tuning en doorontwikkeling zorgt ervoor dat BORN nog steeds aan de top staat met een assortiment van hoogwaardige producten die voor, tijdens en na een sportieve inspanning gebruikt worden. Sinds enige jaren kan Team Sunweb van Tom Dumoulin met BORN rekenen op de beste sportvoeding tijdens haar wedstrijden. Ook jij als deelnemer van De Isaac Alternatieve kan dit jaar gebruik maken van de BORN producten op de verzorgingsposten!

Isaac

Dat typische geluid dat je banden maken als ze over het asfalt zoemen. Het kippenvel op je lijf als je merkt dat je sneller klimt en met meer vertrouwen daalt. Wij begrijpen je als jij ons uitlegt waar je hart sneller van gaat kloppen. Bij Isaac Cycle denken, voelen en ervaren wij fietsen net zoals jou. Het blijven uitdagen van jezelf tijdens elke fietstocht, dat is ultiem voor ons. Wij dragen graag bij aan die uitdaging, door de beste fietsen te maken die passen bij jouw rijstijl. Hoe wij over fietsen denken en voelen, dat drijft ons om actief bij te dragen aan jouw fietsavonturen. Jouw passie is onze passie. Hiervoor verleggen wij continu onze grenzen om pionier te zijn binnen de fietswereld. Door onze modellen voortdurend te verbeteren, maken wij jouw uitdagingen mogelijk!

Sportdokters.nl

Fysio Holland

Terhills

Hoge Kempen

Connecterra

Tecnica

Tecnica staat wereldwijd bekend als ontwerper en fabrikant van innovatieve en hoogwaardige ski- en outdoor schoenen. De filosofie van Tecnica is dan ook 'designed to perform'. Tecnica staat voor innovatie, technologie, kwaliteit en pasvorm, toegepast in hoogwaardige sportproducten.

Lopers company

Lopers Company Maastricht is de hardloop- en wandelspeciaalzaak in Maastricht en omstreken! Jan Smeets groot enthousiasme als hardloper en ervaring als fervent (Start to Run) hardlooptrainer, vormt samen met zijn enthousiaste medewerkers dé unieke mix om voor iedere voet een gedegen en op maat schoenadvies uit te brengen. Hierbij maakt het team ook gebruik van meetapparatuur zoals een voetspiegel, een voetdrukplaat, maar liefst twee video hardloopanalyse systemen en een unieke 30 meter atletiekbaan in de winkel.

 

mail ons

© Bearsports