Partners

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door een aantal partners en sponsoren.

Lopers Company Maastricht

Lopers Company Maastricht is de hardloop- en wandelspeciaalzaak in Maastricht en omstreken! Jan Smeets groot enthousiasme als hardloper en ervaring als fervent (Start to Run) hardlooptrainer, vormt samen met zijn enthousiaste medewerkers dé unieke mix om voor iedere voet een gedegen en op maat schoenadvies uit te brengen. Hierbij maakt het team ook gebruik van meetapparatuur zoals een voetspiegel, een voetdrukplaat, maar liefst twee video hardloopanalyse systemen en een unieke 30 meter atletiekbaan in de winkel.

Saucony

De merknaam Saucony is afgeleid van het woord "saconk". Dit woord komt uit de taal van een indianenstam en kan vrij vertaald worden als "de plaats waar twee rivieren samenkomen". Deze slagzin vormt ook de basis van het logo en wordt gebruikt op alle Saucony hardloopschoenen, hardloopkleding en accessoires. Het is gebaseerd op de oorspronkelijke locatie van het Amerikaanse bedrijf, de Saucony Creek. Het logo toont een rivier met drie rotsen. Sinds de oprichting van het specifieke running merk in 1898 - twee jaar na de eerste Olympische marathon - is het bedrijf nog steeds toonaangevend. De doorbraak op de Amerikaanse markt kwam in 1977 toen Saucony door een sportblad werd erkend vanwege haar innovatieve kracht en hoge kwaliteit hardloopschoenen. In 1980 presenteerde het bedrijf de Saucony Trainer 80. Een schoen die met zijn extreme antislipzool veel opzien baarde. En tot op de dag van vandaag brengt Saucony nieuwe technologieën en innovatieve hardloop- wandel en trailschoenen voor dames en heren op de markt brengen.

HUUB

HUUB, opgericht in 2011 door Dean Jackson, leider in de sportindustrie, is een premium kledingmerk dat wordt gedreven door een focus op prestaties en innovatie. Afkomstig uit de categorieën badkleding en triatlon omarmt HUUB nu alle duursporten, meest recentelijk de fietskleding. HUUB producten zijn, naast de continue feedback van atleten, gebaseerd op het nieuwste wetenschappelijke onderzoek.

LEKI

Veel trailrunners zoeken de grenzen van hun kunnen op door aan trailrunwedstrijden mee te doen. Zo'n grote uitdaging kun je niet aangaan zonder het allerbeste materiaal en LEKI biedt het beste van het beste op het gebied van trailrunning stokken. Wist je dat LEKI #1 is op het gebied van Trail Running? Deze stokkenspecialist uit Duitsland maakt high-end stokken voor trailrunners die met de beste materialen veeleisende terreinen willen doorkruisen.

Deuter

Steeds meer hardlopers verruilen het asfalt voor paden en trails in de natuur, de wildernis en de bergen, wat ervoor zorgt dat trailrunning booming is. deuter kan hierin natuurlijk niet achterblijven en introduceert voor 2022 de Ascender, een trailrunning rugzak die nieuwe standaarden zet op het gebied van comfort en (licht)gewicht. Dit nieuwe model overbrugt de kloof tussen rugzakken voor speed hiking en trailrunning en is perfect voor outdoorliefhebbers die snel door de natuur en heuvelachtig terrein willen bewegen.

Tailwind Nutrition

Sportdrank voor duursporters. Gooi de gels, bars, kauwgom en pillen weg en ga de hele dag door met Tailwind. All you need, Really.

Alfa Bier

Sinds 1870 brouwt de familie Meens op ambachtelijke, traditionele wijze haar Alfa bieren. De onafhankelijke familiebrouwerij, gelegen tussen de groene heuvels van het Zuid-Limburgse buurtschap Thull in Schinnen, is haar traditie en receptuur altijd trouw gebleven.

Injinji

Veel mensen vragen zich af waarom "teensokken" beter zijn dan de traditionele sok. Het antwoord is verrassend simpel. Wij hebben een sok ontwikkeld die anatomisch is afgestemd op jouw voet. Het "vijf-tenen" ontwerp zorgt ervoor dat je tenen op een natuurlijke manier worden gespreid. Dit geeft je meer stabiliteit, een meer comfort. We gebruiken alleen de allerbeste materialen; deze zijn duurzaam, licht, en flexibel. Op deze manier bieden ze jouw voeten het grootste ademend vermogen, wat zorgt voor koele, droge en fijn aanvoelende voeten. We wilden een sok ontwerpen die van nature goed zit, beschermt tegen blaren, en zo lekker zit dat je vergeet dat je uberhaupt sokken aan hebt. Want dat is hoe het hoort te zijn.

Isaac

Dat typische geluid dat je banden maken als ze over het asfalt zoemen. Het kippenvel op je lijf als je merkt dat je sneller klimt en met meer vertrouwen daalt. Wij begrijpen je als jij ons uitlegt waar je hart sneller van gaat kloppen. Bij Isaac Cycle denken, voelen en ervaren wij fietsen net zoals jou. Het blijven uitdagen van jezelf tijdens elke fietstocht, dat is ultiem voor ons. Wij dragen graag bij aan die uitdaging, door de beste fietsen te maken die passen bij jouw rijstijl. Hoe wij over fietsen denken en voelen, dat drijft ons om actief bij te dragen aan jouw fietsavonturen. Jouw passie is onze passie. Hiervoor verleggen wij continu onze grenzen om pionier te zijn binnen de fietswereld. Door onze modellen voortdurend te verbeteren, maken wij jouw uitdagingen mogelijk!

Harry Driessen

Dé loopspecialist in Heerlen met deskundig advies: - Persoonlijke loopanalyse - Advies op maat - Uitstekende service

SQM Time

Gespecialiseerd in accurate tijdsregistratie en expertise in alles wat te maken heeft met het organiseren van een sportevenement.

Legends Tracking

Onze partner voor virtuele evenementen. En onze partner voor de live tracking bij de Grizzly 100.

EDOsports

Triatleten, maar ook hardlopers, wielrenners en zwemmers kunnen bij ons terecht voor vakkundige begeleiding. We hebben een breed aanbod aan coachingsmogelijkheden, topsportbegeleiding, cursussen, bedrijfssport en clinics. Een individuele benadering, nauwe betrokkenheid en clubgevoel zijn onze belangrijkste speerpunten.

Hotel Esprit Montagne

Hotel Esprit Montagne is een rustiek, gezellig berghotel in de Franse Alpen met twintig kamers die de charme van het bergleven uitstralen. Verder vind je bij ons een uitstekend restaurant, biljartkamer, sauna, grote tuin met BBQ, parkeerplaats, gratis WiFi, maar bovenal: metersdikke sfeer. In de zomer ideaal als uitvalsbasis voor trailrunning, mountainbiken en wandelen en in de winter voor een wintersportvakantie.

Sportdokters.nl

Stichting Sportdokters.nl is een mobiele sportgeneeskundige groep, gespecialiseerd in het verstrekken van (para)medische hulpverlening tijdens sportevenementen.

MVV

MVV is meer dan voetbal alleen. Het woord maatschappelijk maakt niet voor niets deel uit van de naam van de club. Een club met 'n rijke historie, die niet alleen op het veld dat stapje extra zet, maar ook daarbuiten extra stappen zet om maatschappelijke doelen, die ons allen verbinden, te helpen realiseren. MVV staat midden in de maatschappij, neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil met haar maatschappelijke kant verbinding leggen. Dat doet de club door middel van projecten voor verschillende doelgroepen van jong tot oud. MVV vertegenwoordigt als symbool, met het logo, het stadion, de projectleiders en de spelers als wapen en bepaalde waarden, zoals sportiviteit, gezondheid, moed en respect.

Unicef

Als ’s werelds grootste kinderrechten­organisatie bereikt UNICEF meer, voor meer kinderen en op meer plekken dan wie ook. Zo werken we wereldwijd aan een betere toekomst voor ieder kind.

Ballast Nedam

Ballast Nedam is een bouw- en ontwikkelbedrijf dat zich richt op de nationale en internationale markt. Ons doel is het bouwen van een veilige en duurzame leefomgeving waarin gezondheid, comfort en welzijn kenmerkend zijn. Onze toegewijde en vakbekwame mensen maken dit mogelijk. Wij zijn Ballast Nedam: we Challenge to Improve.

Bas Kokkelmans Outdoor Tours

Plus Schouteten

Bij PLUS Schouteten zien wij onze winkel als ‘mensenwerk’. Dit vertaalt zich onder meer in ons streven naar lokaal en verantwoord ondernemen. Wij zijn dan ook (onder meer als sponsor) betrokken bij tal van activiteiten in Simpelveld en halen bovendien onze producten, voor zover mogelijk, uit de omgeving. We nemen verder onze verantwoordelijkheid door waar mogelijk te werken aan toegevoegde waarde op het gebied van eerlijke handel, duurzame productie en dierenwelzijn.

Triathlonbond

Jouw startplek bij nieuwe uitdagingen in triathlon, duathlon en andere combiduursporten.

 

mail ons

© Bearsports