Partners

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door een aantal partners en sponsoren.

 

Raidlight

Via Ultrarun-Store is Raidlight een partner van ons voor een aantal evenementen. Raidlight is vooral bekend om zijn kwalitatieve goede trailrunning rugzakken en kleding.

Ultrarun-Store

Ultrarun-store is DE online shop voor Ultra, trail, en roadrunning. Ultrarun is importeur/distrubuteur van de merken Raidlight, Vertical en Ultraspire.

Legends Tracking

Onze partner voor de virtuele evenementen. EN Onze partner voor de Grizzly 100 - LIVE Tracking.

Bearsports

SQM

Gespecialiseerd in accurate tijdsregistratie en expertise in alles wat te maken heeft met het organiseren van een sportevenement.

Go Dare

Go Dare is de eerste sportkalender die alle opkomende sportevenementen samenbrengt. Nico en Stijn, de bezielers van de app, zijn respectievelijk architect en leerkracht van beroep maar het is de passie voor sport die hen verbindt.

Atletiek Running Limburg

Stichting Atletiek Running Limburg

Enervit

Enervit is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding, en wordt vanaf het heden exclusief door Tehava gedistribueerd in de Benelux. Tehava is erg trots en verheugd op het feit dat het een gerenommeerd sportvoedingsmerk als Enervit in het merkenportfolio heeft kunnen opnemen. Omdat Enervit eind januari verkrijgbaar is, geven we verheugd een voorproefje op een aantal innovatieve producten! Vóór, tijdens en na Enervit maakt in haar assortiment onderscheidt tussen sportvoeding geschikt om te gebruiken vóór, tijdens en na het sporten. Enervit Carbo Flow is een innovatief product, ideaal ter voorbereiding op een inspanning. Carbo Flow is een vetarme energiedrank, waarvan de basis is opgebouwd uit koolhydraten. Een ander belangrijke component van Carbo Flow is de aanwezigheid van cacoaflavanolen. Deze dragen bij aan het behouden van elasticiteit van de bloedvaten. Essentieel om duurprestaties langer vol te kunnen houden! Tijdens het sporten is de Performance Bar met Cacaosmaak een van de absolute aanraders. Deze heerlijke reep is een bron van eiwitten, magnesium, kalium en vitamine C. Belangrijke stoffen die o.a. vermoeidheid en kramp tegengaan tijdens het sporten. Enervit Recovery Drink zegt het al; het perfecte energiedrankje in te nemen na afloop van een intensieve en langdurige inspanning. Deze Recovery Drink bevat alle koolhydraten, vitamines en aminozuren, die het lichaam nodig heeft voor optimaal herstel. Heerlijk tussendoortje Naast een uitgebreid assortiment aan producten geschikt voor, tijdens en na het sporten, heeft Enervit ook het perfecte tussendoortje voor sporters die dagelijks met hun voedingspatroon bezig zijn: The Protein Deal. Deze heerlijk smakende reep is verkrijgbaar in Choco Vanilla en Crispy Cookie. Uiteraard zijn deze repen niet enkel lekker van smaak, maar ook zeer effectief voor de opbouw en herstel van spiergroepen. Enervit is een absolute voorloper op het gebied van hoogwaardige sportvoeding voor duursporters. Samen met Enervit en Tehava zorg jij ervoor dat je nog fitter, sterker en sneller wordt!

Canisius

AL MEER DAN 114 JAAR DÉ KEUZE VAN DE CONSUMENT Stroop moet lekker zijn en Canisius weet als geen ander hoe lekkere stroop gemaakt moet worden. Voor 1 kilo zuivere appelstroop worden maar liefst ca. 7 kilo appels verwerkt, veelal afkomstig uit eigen streek. Aan Canisius stroop worden geen additieven, kleurstoffen en of kristalsuikers toegevoegd. Onze stropen worden dan ook steeds populairder, o.a. door de hoge voedingswaarde van stroop. Bovendien is Canisius stroop niet alleen lekker op de boterham, pannenkoek of toast maar is het ook een aanwinst in de keuken als smaakmaker in de bereiding van gerechten.

Alfa Bier

Sinds 1870 brouwt de familie Meens op ambachtelijke, traditionele wijze haar Alfa bieren. De onafhankelijke familiebrouwerij, gelegen tussen de groene heuvels van het Zuid-Limburgse buurtschap Thull in Schinnen, is haar traditie en receptuur altijd trouw gebleven.

Instinct

Waarom Instinct? Lopen door de natuur; vrijheid van beweging. Een perfecte symbiose, ongeëvenaard genot. "Je bent in volle gang. Je hart bonkt en de adrenaline stroomt. Je danst rond alle obstakels. Je bent in de zone. Vrij van afleidingen, je bent hier, nu een met de natuur. Met InStinct omhels je een wereld van vrijheid van beweging en functie. Welkom op een "Trail" dat leidt tot meer comfort, ondersteuning en plezier. Luister naar je instinct en druk jezelf uit. Daarom heb ik InStinct gemaakt. "

Rabobank

Isaac

Dat typische geluid dat je banden maken als ze over het asfalt zoemen. Het kippenvel op je lijf als je merkt dat je sneller klimt en met meer vertrouwen daalt. Wij begrijpen je als jij ons uitlegt waar je hart sneller van gaat kloppen. Bij Isaac Cycle denken, voelen en ervaren wij fietsen net zoals jou. Het blijven uitdagen van jezelf tijdens elke fietstocht, dat is ultiem voor ons. Wij dragen graag bij aan die uitdaging, door de beste fietsen te maken die passen bij jouw rijstijl. Hoe wij over fietsen denken en voelen, dat drijft ons om actief bij te dragen aan jouw fietsavonturen. Jouw passie is onze passie. Hiervoor verleggen wij continu onze grenzen om pionier te zijn binnen de fietswereld. Door onze modellen voortdurend te verbeteren, maken wij jouw uitdagingen mogelijk!

Sportdokters.nl

Fysio Holland

Terhills

Hoge Kempen

Connecterra

Lopers company

Lopers Company Maastricht is de hardloop- en wandelspeciaalzaak in Maastricht en omstreken! Jan Smeets groot enthousiasme als hardloper en ervaring als fervent (Start to Run) hardlooptrainer, vormt samen met zijn enthousiaste medewerkers dé unieke mix om voor iedere voet een gedegen en op maat schoenadvies uit te brengen. Hierbij maakt het team ook gebruik van meetapparatuur zoals een voetspiegel, een voetdrukplaat, maar liefst twee video hardloopanalyse systemen en een unieke 30 meter atletiekbaan in de winkel.

 

mail ons

© Bearsports