Tijd voor een trailrun met LOWA

Al 100 jaar maakt LOWA kwalitatief hoogwaardige outdoorschoenen met de hoogste kwaliteit, de beste pasvorm en een ongeëvenaard comfort. Nu heeft het merk de volgende stap gezet en een nieuw segment aan haar collectie toegevoegd: ALL TERRAIN RUNNING. Deze categorie combineert de jarenlange ervaring in het ontwerpen van gripvaste buitenzolen, perfecte afroleigenschappen en het best mogelijke comfort met een nieuw toepassingsgebied. De nieuwe modellen AMPLUX en FORTUX zijn ontworpen om uit te blinken op veeleisend terrein en om uitzonderlijke prestaties te leveren. Hieronder vertellen we je alles over de nieuwe ALL TERRAIN RUNNING collectie van LOWA ofwel ATR by LOWA.

AMPLUX, de perfecte keuze voor topprestatie

Bij geen andere sport krijg je met zoveel verschillende terreinen te maken als bij trailrunning. Uitdagende paden, zachte grond onder bomen, gras met dauw en harde bospaden, de AMPLUX (Ws) van LOWA kan alles aan. Met een gewicht van slechts 310 gram en een slimme zoolconstructie met een 6 millimeter drop, zorgt dit sportieve model langdurig voor maximaal comfort. De combinatie van het materiaal van de upper en REPTEX SPORT PU verstevigingen maak de AMPLUX ook nog eens ontzettend duurzaam.

FORTUX, optimaal comfort voor ambitieuze ultrarunners

Vooral tijdens een ultra trail of een langeafstandswandeling is het lichaam blij met elk beetje comfort en laat de FORTUX (Ws) van LOWA daar nou net veel van bieden. Dankzij de demping, het extra volume in de voorvoet en het hoge draagcomfort is dit model echt voorbestemd voor lange tochten. De licht gebogen rockerconstructie van de zool staat garant voor het beste comfort, juist als de kilometers gaan tellen. De schacht is uit één stuk materiaal gemaakt en heeft geen onnodige naden, waardoor drukpunten worden voorkomen. De combinatie van het materiaal van het bovenwerk en REPTEX SPORT maakt de FORTUX (Ws) ontzettend duurzaam.

Meer info over de gloednieuwe ATR by LOWA collectie? Ga dan snel naar https://lowa.nl/producten/outdoor/all-terrain-running.

Overzicht

© Bearsports