KOM HELPEN

Wij kunnen natuurlijk niet zonder onze vrijwilligers! Geen evenement zonder vrijwilligers.

Gelukkig hebben we al een groep vaste vrijwilligers en verenigingen die ons geregeld helpen met de organisatie van onze wedstrijden. Maar we kunnen er altijd meer gebruiken.

Lijkt het jou leuk om een keer te komen helpen, laat het ons weten! Of het nou alleen is of met je hele vereniging, voor maar één evenement of al onze evenementen, je bent altijd welkom.

COMPENSATIE

Naast dat het helpen bij een evenement natuurlijk zorgt voor een leuke dag zijn er nog andere voordelen. Wij tonen graag hoe dankbaar we zijn dat je ons geholpen hebt en compenseren dit op verschillende manieren.

Als individueel geldt : Helpen bij het ene evenement, gratis deelnemen aan het andere. Een goede deal toch? Bij ons kan het!

Als vereniging krijg je een vergoeding voor de clubkas per vrijwilliger die komt helpen.

Ben je geblesseerd, past een een evenement niet in je trainingsschema of ben je aanwezig ter support van partner of familie? Kom een keer meehelpen en zie hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Wij geven je hiervoor in ruil één gratis inschrijving voor een ander evenement.

 

BEARCREW

Als je bij een van onze wedstrijden bent geweest heb je ze vast wel eens gezien, de vrijwilligers in Bearsports crew kleding. Dit zijn onze trouwste vrijwilligers, die elk jaar bij een aantal evenementen komen helpen. Zij weten waar Bearsports voor staat en zorgen ervoor dat onze evenementen allemaal succesvol verlopen.

Naast de mooie kleding zijn er nog andere leuke extraatjes, zoals korting op loopschoenen, gratis deelname aan evenementen van collega organisaties, organiseren we een jaarlijks vrijwilligersuitje en barbecue.

Wil je ook deel uit maken van deze groep? Kom een keer helpen en voor je het weet loop je zelf rond in onze mooie kleding!

Subtitle
Subtitle
Subtitle