Nieuw Longest Day Trail and Walk

Op zaterdag 8 juni 2024 vindt de zesde editie van de Longest Day Trail & Walk plaats, georganiseerd door de collega’s van Sportevents. De deelnemers (hardlopers EN wandelaars) hebben, zoals elk jaar, keuze uit diverse afstanden, zijnde 10, 25 of 50km. De 50km loopt in een achtvorm, zodat deelnemers halfweg aan de start/finish zone langskomen. Perfect om de nodige aanmoedigingen te ontvangen van onze enthousiaste speaker en de supporters.

Nieuw in 2023 is dat er voor alle afstanden compleet nieuwe parcoursen in petto hebben. Een perfecte reden dus – als je al eerder deelnam – om opnieuw aan de start te verschijnen en een heel nieuw deel van de prachtige omgeving rond Spa te ontdekken.

Ook helemaal nieuw is dat wij Bearsports mee gaan helpen dit event in goede banen te leiden en te promoten. Doordat Bearsports de Beartrail summer editie ( normaal eind juni ) niet meer doorgaat, komt er een te grote tijdspanne ZONDER events te zitten tussen de Heuvelland Marathon van 17 maart en de Sint Pietersbear Trail van 8 september. En natuurlijk willen we onze trouwe trailers niet zo lang op hun honger laten zitten, vandaar dit leuke partnership. Eerder dit jaar konden we reeds een dergelijke samenwerking aan voor de Cave Triathlon.

Net zoals elk jaar is dit event ten voordele van THINK PINK , de nationale borstkanker preventie campagne. Ook wandelaars zijn dus welkom op deze trail. Dankzij goed getimede starturen gaan lopers en wandelaars mekaar NIET hinderen. Dankzij de lange cut off van 15u kunnen ook wandelaars proberen de 50k binnen de tijd te finishen.

Online inschrijven kan op de webpagina van de Longest day

Succes en we zien mekaar terug in Spa op 8 juni 2024

meer artikels...