Til je trailrunning ervaring naar een hoger niveau

Doe mee met de clinic van Bearsports en LEKI.

Wist je dat LEKI de nummer één is op het gebied van trailrunning stokken? Veel trailrunners zoeken de grenzen van hun kunnen op door aan trailrun wedstrijden mee te doen en zo’n grote uitdaging kun je natuurlijk niet aangaan zonder het allerbeste materiaal. De stokkenspecialist uit Duitsland maakt kwalitatief hoogwaardige stokken voor trailrunners die alleen met de beste materialen veeleisende terreinen willen doorkruisen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat LEKI al een tijdje trotse partner van Bearsports en de Terhills Trail is. Samen met Bearsports wil het merk jouw trailrunning ervaring naar een hoger niveau tillen. Hoe? Door het organiseren van een clinic waaraan ook jij kunt deelnemen!

Het doel van deze clinic is om op een laagdrempelige manier kennis te maken met trailrunnen met stokken. Trailrunnen met stokken doe je niet zomaar even. Het is belangrijk dat je veel traint, zodat je stokken met je stappen coördineren. Wist je dat je stokken net zo belangrijk zijn als je schoenen? Heb je het trailrunnen met stokken eenmaal onder de knie, dan biedt het je zo ontzettend veel voordelen.

Direct inschrijven

Main partner
Partners

Clinic trailrunnen met stokken

De clinic van Bearsports en LEKI is ideaal voor trailrunners die pas begonnen zijn of juist al een tijdje bezig zijn en hun techniek / materiaal / behendigheid willen verbeteren. Ook trailrunners die nog niet tot weinig met stokken hebben gelopen kunnen deze clinic perfect volgen. Tijdens de clinic is een LEKI specialist aanwezig die meer (technische) uitleg geeft over de stokken en samen met de deelnemers een stuk over het Terhills Trail parcours gaat trailrunnen. Deelnemers hebben hierbij de unieke kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met trailrunnen met stokken.

Programma

Adres: Joseph Smeetslaan 280 3630 Maasmechelen – België

Zondag 5 december

10:00u
Start Clinic met uitleg over trailstokken en LEKI
10:45u
Trailrunning met stokken over het Terhills Trail parcours met technische uitleg onderweg
12:45u
Terugkomst bij startpunt - uitdelen goodies
13:00u
Einde Clinic

Inschrijven

Inschrijving voor de clinic kost € 10,- per persoon (exclusief verwerkingskosten van Larssie).

Hiervoor krijg je:

Inschrijven

Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen aan de clinic. Schrijf je dus snel in want vol=vol!

Voordelen trailen met stokken

Trailrunnen met stokken zorgt voor zelfvertrouwen, veiligheid en betere prestaties. Je kunt meer snelheid maken, ook tijdens het klimmen. Als je de stokken correct gebruikt, gebruik je meer spiergroepen, waardoor je sterker wordt en meer kracht krijgt. Trailrunstokken verdelen het gewicht en nemen dit voor een deel over van je benen. Hierdoor zet de vermoeidheid later in en kun je langer en veerkrachtiger genieten van de mooie natuur om je heen. Maar, stokken bieden niet alleen voordelen bij het klimmen, ook bij het dalen zijn ze eigenlijk onmisbaar. Stokken zorgen ervoor dat je meer gecontroleerd en veiliger naar beneden gaat. Met stokken heb je meer ondersteuningspunten, wat weer zorgt voor meer balans en een betere verdeling van het gewicht. Eigenlijk kun je dus niet zonder LEKI stokken tijdens het trailrunnen!

Overzicht

© Bearsports