9km | 12km | 23km

SINT PIETERSBERG
MAASTRICHT

Zaterdag 7 september 2024

Op 7 september is het zover! De eerste editie van de Sint Pietersbear Walk door de mooie ENCI groeve in Maastricht.

De start vindt plaats bij de Enci groeve in Maastricht. De inschrijvingen gaan van start op 25 februari en er zijn maar slechts 750 startbewijzen beschikbaar! Dus als je erbij wil zijn wacht dan niet te lang met inschrijven.

De routes zijn zeer gevarieerd met single tracks, steile klimmen en loopklimmen, of brede bospaden, kortom voor ieder wat wils.

Via het Facebook event ben je steeds als eerste op de hoogte van de nieuwste updates over de St. Pietersbear Walk.

PROGRAMMA

Adres: Lage Kanaaldijk 117, 6212 NA Maastricht. Volg Chalet d’n Observant.

Zaterdag 7 september

 
08:30 Aanmeldbureau open
10:00 – 11:00  Start 23km | 12 km | 9km
17:00 Sluiting alle parcoursen
 

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen zijn open en er zijn maar slechts 750 startbewijzen beschikbaar! Dus snel inschrijven en we zien je dan!!

 

INFORMATIE

Startbewijzen kunnen op zaterdag ter plaatse afgehaald worden bij het aanmeldbureau bij het finishterrein.

Fiets
Kom je op de fiets, dan kan deze direct aan het finishterrein gestald worden.

Auto
Parkeren is mogelijk aan de Lage Kanaaldijk 115. Volg de borden ‘Parkeren’ en/of volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

LET OP: de poorten van het parkeerterrein van de fabriek sluiten om 16.00h!!

Op het parkeerterrein van Natuurmonumenten direct naast de finish kan alleen betaald geparkeerd worden (info), de overige parkeerplaatsen zijn gratis.

Houd rekening met 10 minuten lopen naar het evenementterrein.

Alle deelnemers kunnen finishen tot 17:00 uur.

 

Bij de inschrijving is het mogelijk om een medaille te bestellen. Je ontvangt deze medaille dan nadat je de finish bent gepasseerd.

Wil jij verzekerd zijn van een medaille? Schrijf je dan op tijd in. De medailles moeten 4 weken voor het evenement besteld worden. Om verspilling te voorkomen wordt er maar beperkt extra besteld.

De 23 km heeft 4 verzorgingsposten: op 4, 14, 19km en de finishverzorging
De 12 km heeft 3 verzorgingsposten: op 4, 8km en de finishverzorging.
De 9 km heeft 2 verzorgingspost: op 4km en de finishverzorging.

Eten en drinken bij de verzorgingsposten kunnen variëren.

 

Deze walk wordt georganiseerd door natuurliefhebbers en we krijgen de mogelijkheid om mooie paden in de natuur te beleven door de medewerking van Natuurmonumenten en andere natuurorganisaties. We verwachten van iedere deelnemer dat ze geen troep op de paden achterlaten, maar deze weggooien op de daarvoor aangewezen plekken bij de verzorgingsposten of finish.

 

Let op onze verzorgingsposten zijn bekervrij!
Wij maken geen gebruik meer van plastic bekers bij onze verzorgingsposten. Hiervoor dien je zelf een (opvouwbare) beker mee te nemen als je iets wil drinken.
Het is mogelijk om een opvouwbare beker te bestellen bij de inschrijving mocht je er nog geen hebben.

Met uw inschrijving steunt u meteen Natuurmonumenten. Een groot deel van het parcours gaat door de schitterende natuur van Natuurmonumenten.

 

Er is medische ondersteuning aan de finish en op het parcours door: Stichting Sportdokters.

Medische hulp nodig? Op het startnummer staat het telefoonnummer van de organisatie. Stuur je locatie via Whatsapp door, indien mogelijk.

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan inschrijven en zelf je inschrijvingen aanpassen en annuleren indien nodig.

Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Passionforsports.eu (inschrijfmodule).

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen


 

PARCOURS

De parcoursen zijn volledig uitgepijld. Deze worden bekend gemaakt later dit jaar.

 

FOTOS

Na afloop van het evenement zullen via onderstaande link foto’s te bekijken en bestellen zijn.