De Grizzly ontwaakt uit zijn winterslaap op 1 maart

Vorig jaar eind oktober werden alle records gebroken tijdens de Bear trail en de Grizzly 100.

Maar liefst 300 lopers waagden zich toen aan de 100km lange Grizzly waarvan 88% tijdig de finish bereikten. Paul Mussegaas was de snelste in 9h05. Bij de dames won Inga Lehmann in 11h30 en Jean François Franssen was de laatste in 17h55.

Sindsdien werd het stil en begonnen zowel de bruine beer als de grizzly beer aan hun winterslaap. Maar…..

De dagen worden langer, het wordt warmer, een nieuwe titelsponsor is opgestaan en de tijd is gekomen om je in te schrijven en de trainingen aan te vatten om op 26 oktober 2024 in topvorm te zijn!

Voor de 2024 editie hebben we voor de Grizzly 100 opnieuw slechts 300 startbewijzen klaar liggen. Vorig jaar waren deze in een mum van tijd de deur uit, een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard. Naast deze uitdagende 100k kan je ook tickets bemachtigen voor de 16, 25, 39, 58 of 83km lange Bear Trail

Inschrijven kan vanaf 1 maart tot de startbewijzen op zijn…

ATR by Lowa is de nieuwe titelsponsor van zowel de Bear Trail als de Grizzly 100 .

Gloednieuw segment neemt je mee naar de trails!

ATR by LOWA neemt je mee naar de trails! Met ingang van dit jaar is ATR by LOWA namelijk trotse naamsponsor van de Bear Trail & Grizzly100! ATR by LOWA past perfect bij deze prachtige trailevents. Het merk LOWA maakt al 100 jaar kwalitatief hoogwaardige outdoorschoenen met de hoogste kwaliteit, de beste pasvorm en een ongeëvenaard comfort. Nu heeft het merk de volgende stap gezet en een gloednieuw segment aan haar collectie toegevoegd: ALL TERRAIN RUNNING (ATR). ATR combineert de jarenlange ervaring in het ontwerpen van gripvaste buitenzolen, perfecte afroleigenschappen en het best mogelijke comfort met een nieuw toepassingsgebied. Of je nu op uitdagende paden, een zachte ondergrond of harde bospaden loopt, met de ATR by LOWA schoenen ben je altijd verzekerd van optimaal comfort!

Meer info? Kijk dan op lowa.nl.

meer artikels...